Barion Pixel
Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Játékbolt Debrecen

Játékbolt Debrecen belvárosában! Csak néhány perc és igényes válogatott játékok között válogathatsz!

 

ÜZLETÜNK: DEBRECEN SZÉCHENYI UTCA 42. 

Már a WOLT-on is elérsz minket! Rendelj WOLT-on és 30 percen belül az otthonodban lehet a játék! Az üzletünk és a Wolton lévő termékek árai NEM egyeznek meg!

WOLT | Játékfarm kattins ide

Van egy játékbolt Debrecenben a Széchenyi utca 42 sz. alatt, ahol gondosan és egyedien összeválogatott játékokat találsz!  100%-ban magyar családi vállalkozás!

 

Játékbolt Debrecen JátékfarmÜzletünk Debrecen belvárosában, a Széchenyi utca 42. szám alatt található, amely autóval is egyszerűen megközelíthető. A játékbolt udvarában a parkolás kényelmes és ingyenes

Fontosnak tartjuk azt, hogy a kamaszok és a felnőttek is megtalálják a számukra megfelelő játékot, amivel színesebbé tehetnek egy délutánt, hétvégét vagy akár összejövetelt. Nem csak a klasszikusokkal lehet nálunk találkozni, hiszen a folyamatos megújulásban hiszünk. Minden évben arra törekszünk, hogy minél több újdonság kapjon helyet a polcainkon. Természetesen ezeket is alaposan megválogatjuk, hiszen a minőség nagyon fontos a számunkra és hogy az általunk választott játék értéket is képviseljen.

Nem szabad elfelejteni, hogy a Djeco márka játékai is megtalálhatóak nálunk. Neves illusztrátorok és grafikusok keze által készített egyedi, színes játékok és szoba dekorációk, amelyek már nagyon sok szülő és gyermek szívét megdobogtatták. A kedves rajzok, a többféleképpen játszható társasjátékok, izgalmas kártyajátékok és a gyönyörű kreatív játékok minden vásárlót lenyűgöznek.

 

A fejlesztő játékok közötti választásban vásárlóinkat segíti, hogy fejlesztő pedagógusként olyan termékeket ajánlhatok, amely az adott korosztály számára igazán hasznos lehet. Fontosnak tartom, hogy a gyermekek úgy fejlődhessenek, hogy számukra a spontán játék is igazi JÁTÉK legyen! A fejlesztőjátékok mellett pedig olyan társasjátékok, kártyajátékok, kreatív játékok találhatóak, amelyek nem csak gyermekek számára készültek. 

Debreceni ingyenes átvétel! Játékbolt Debrecen a Vámospércsi úton
 
Az üzletünkben ezen kívül lehetőség nyílik egyes játékok kipróbálására is, hogy saját élményszerzéssel segítsük a szülők választását. Erre találtunk ki egy asztalt, amely a bemutató játékok polca előtt foglal helyet. Így kényelmesen, testközelből, mi magunk mutathatjuk meg egy-egy játék szépségét, izgalmát szórakoztatását. A boltunkban helyet foglal még egy gyermek asztal is, ahol a legkisebbek is kipróbálhatják a játékokat.

Ha éppen nincs időd boltunkba betérni, de tőlünk szeretnél vásárolni, akkor ne aggódj! Rendeld meg a neten, kérd boltunkba a személyes átvételt és mi megőrizzük neked, hogy aztán boldogan kezedbe vedd új szerzeményedet!

 

GOOGLE MAPS

Várunk benneteket szeretettel! Nálunk a személyes kiszolgálás fontos! Nagyon sok játékot mi magunk próbáltunk ki, hogy valós információkkal tudjunk szolgálni az általad választott játék kapcsán!
Gyere és nézz szét, próbáld ki a játékokat, vidd haza azt, amelyik elsőre a szívedhez nő!


Játékbolt Debrecen: 

Telefon: +36-21-2010080

 

 

Nyitvatartás: 

Hétfőtől-Péntekig: 09.00-18.00

Szombaton: 09.00-12.00

Üzletünkben bankártyával is lehet fizetni. 

Sok szeretettel várok mindenkit

Lipócziné Ági               

fejlesztő pedagógusRólunk írták Bemutatkozás

Játékbolt Debrecen Galéria from intstagram

 Játékbolt Debrecen Széchenyi utca Játékbolt Debrecen Széchenyi utca Djeco
Djeco Debrecen Djeco Debrecen
Djeco Debrecen Játékbolt Debrecen Széchenyi utca
Játékbolt Debrecen Széchenyi utca Játékbolt Debrecen Széchenyi utca

Üzletünk: