Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Felnőtt társasági játékok

Ne hagyd elveszni a benned élő gyermeket!

Társasjátékok széles választéka felnőtteknek!

A felhőtlen szórakozásért

Családi összejövetel, céges évzáró parti vagy egy laza, összeülős este a barátokkal? Garantált a szórakozás, ha beszereztek néhány felnőtt társasági játékot.

Klasszikus társasági játékok

  • Ha egy kellemes estét szeretnétek megfűszerezni egy kis játékkal, biztos jó választás a legnagyobb klasszikus, az Activity. Mutogass, magyarázz vagy rajzolj és győzzön a te csapatod!
  • Ugyancsak közismert és közkedvelt játék a Tabu, melyben segítened kell csapattársaidnak kimondani a feladványként kapott kifejezést. De vigyázz, ne mondd ki a tiltott szavakat, mert elbukod a kört.
  • Nagyon hasonló ehhez az Alias társasági játék, amiben a kártyádon lévő szót, kifejezést kell körülírnod úgy, hogy csapattársad kitalálja. Gyűjtsetek be minél több pontot, mielőtt lepereg a homok!

18 éven aluliak számára nem ajánlott

  • Ha nem ijedtek meg a rémtörténetektől, próbáljátok ki a Fekete történetek kártyajátékokat. A lapok egyik oldalán olvashatjátok a sztorik rövid változatát és láthattok egy hozzá kapcsolódó képet, a másik oldalon pedig megtalálható a történet kifejtett verziója. A játékosok a kártyát birtoklónak tesznek fel különféle kérdéseket, hogy azokból megfejtsék a gyilkosságok körülményeit, a mögöttük rejlő motivációt.
  • Tényleg csak felnőtteknek ajánlott a WTF társasjáték, amiben pikáns, olykor megbotránkoztató kérdésekkel bombázzák egymást a játékosok. Nincs rossz válasz, csak rosszalló közönség. De ha vevők vagytok a pikáns humorra, biztosan jól fogjátok érezni magatokat.
  • A nagy klasszikusnak, az Activity-nek is van kifejezetten felnőtteknek szóló verziója, az Activity Club Edition. A játék lényege ugyanaz, de a feladványok meg vannak fűszerezve egy kis erotikával.

Nézz szét webáruházunkban és válogass kedvedre! Ezekkel a társasokkal garantált a szórakozás.

felnőtt társasági játék, társasjáték felnőtteknek, felnőtt társasjáték, erotikus társasjáték, 18 pluszos társasjátékok

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Címkék