Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Egy tuti olcsó tengerparti nyaralás tipp!

Titi tengerparti nyaralásÉghajlatom a csodás hegyvidéki tájaimon kontintetális, a lenti tengerparti szakaszon pedig mediterrán. Úgy gondolom, hogy ez csodás előnyöm, hiszen egyszerre lehet részed általam a hegyvidéki kirándulások érzésében és a tengerparti Riviéra nyújtotta fantasztikus élményben.
A hegyvidéki tájaim elképesztő látványban részesítenek, a tengerparti látvány pedig teljesen magával ragad majd téged.

Kedves vendégem, Drága turistám!


Albán hegyek Mat folyóSzeretettel üdvözöllek nálam! Albánia vagyok. A nevem azt jelenti sasok földje, de van, aki az ezer hegy országának hív. Be kell vallanom, hogy mindkettőre büszke vagyok.
1912. november 28. óta független és 1994 óta élek demokráciában. Államformám parlamentáris köztársaság.  Hivatalos anyanyelvem az albán, de beszélek görögül és angolul is.

További információ itt:

Éghajlatom a csodás hegyvidéki tájaimon kontintetális, a lenti tengerparti szakaszon pedig mediterrán. Úgy gondolom, hogy ez csodás előnyöm, hiszen egyszerre lehet részed általam a hegyvidéki kirándulások érzésében és a tengerparti Riviéra nyújtotta fantasztikus élményben.
A hegyvidéki tájaim elképesztő látványban részesítenek, a tengerparti látvány pedig teljesen magával ragad majd téged.

Sokáig egy nagyon elszeparált ország voltam, aki személyi kultusz hatása alatt élt.   Ahhoz, hogy megértsd a jelenem meg kell ismerned a múltamat. Nem azért vagyok lemaradva a fejlődésben, mert nem törődtek velem, hanem mert egyetlen ember olyan vezetéssel akart jó létet hozni, amivel a legnagyobb károkat okozta számomra.
Albánia tengerpartMa már éledek, mint a hamvaiból feltámadt főnix és ragyogok új, pompás színeimben. A sötét múlt hozadéka, ami az elzártsággal járt, hogy nagyon vendégszerető a népem. Szeretik a magyarokat, hiszen Szkander bég hűséges szövetségese volt Hunyadi Jánosnak és hát együtt harcoltak a törökök ellen. Ezt a népem pedig nem felejtette el.
Bátran lépdelj felém, utazz a kijelölt úton és nem fogsz bennem csalódni. Én is olyan vagyok, akárcsak a többiek. Kicsit tökéletlen, de pontosan ezért tökéletes!
Minden szeretetem a tiéd az idő alatt, míg itt vagy, s mikor elmész én majd várlak vissza!
Gyere és napozz a kék tenger partjain, hagyd, hogy elvarázsoljalak, hogy kicsit máshova repítselek ne testben, hanem lélekben is!

Bízz bennem! Gyere el! Utazz ide!

Nagyon sok információ, utazás, szállás, tudnivalók, látnivalók, tengerpartok: Kattints ide:

 

Albán gasztronómia

Albán táj

Qerret tengerpart