Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Anya, én művész leszek – Művész játékok

Művész játékokRajzol, fest, varr. Mindig tevékenykedik valamivel. Szereti a kézműves holmikat. Szeretném meglepni, boldoggá tenni, miközben én is hozzá teszek valamit a tehetségéhez.
Következő bejegyzésünk a kis művész lelkeknek, kezdő vagy éppen haladó kézműves gyerekeknek és szüleiknek szól.
Számos kreatív, kézműves játék van már, amiből a szülők válogathatnak. Vannak kifejezetten művészeti ágazatokra is készült játékok. Ezek közül mutatunk most nektek néhányat.


Az én csodás kis műhelyem Művész játékok #1

Visszarepít minket a régi időkbe. Ahogy a képek és részleteik egyre színesednek, egy új világ tárul elénk.
Apró mozaik darabok, amelyek a filctollak által kelnek életre és ékesíthetik a gyerekszoba falait.


Korokon át a divattal

Maradjunk még a régi időknél, de most figyeljünk a divatra. A képek bemutatják az egykor oly divatos, színes, kedvelt ruhákat. A ruhák színének csak a képzelet szabhat határt és gyermekünk ráláthat azokra az időkre, amiket már csak a történelemkönyvekből ismerhetünk. Akár az is előfordulhat, hogy a nagymama egykori, régi kedvenc ruhája is itt lapul és várja, hogy újra egy képen régi fényében ragyogjon.

 

3D-s állatos mozaik kép készítés Művész játékok

Nem csak színezésből áll a világ. Pici mozaik darabkákból együtt rakhatjuk ki a mókust, a baglyot vagy esetleg a pillangót. 3D hatásának köszönhetően pedig csak még hatásosabbá, még kreatívabbá teszi az alkotást.

 

Művész játékokMadarak – Kép alkotás origamival és Erdei állatok – 3 D-s figura készítő

Ha már unjátok a csákó és a hajó hajtogatását, ha már ez nagyon megy, akkor itt az ideje új vizekre evezni és fejlődni a hajtogatás területén! Hívjátok életre origami segítségével az erdő lakóit. Hajtogassatok madarat, őzikét, nyuszit, mókust, baglyot és varacskos disznót!

 

Flamenco kreatív varrás technika és Kaland a rókákkal

Úgy tapasztaljuk, hogy egyre többen kapnak kedvet a varráshoz. Ma már nem csak terítőt lehet hímezni, hanem nagyon kreatív képeket és nem csak gobelinnel. Színes, egyedi, kreatív és mesés képeket kaphatunk a tű és cérna segítségével.

 

Selyemfestő készlet

Nem csak papírból lehet a vászon festéskor. Egy gyönyörű selymet is meg lehet festeni szépen és kreatívan.

 

További kreatív játékokért keresd a djecotoys.hu oldalt, ahol színes és nagy választékban találsz művész és kreatív készleteket!

Kreatív és művész játékok a Játékfarmon: https://www.jatekfarm.hu/kreativ-hobby-iroszerek-136

Tartalomhoz tartozó címkék: blog