Barion Pixel
Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü

Legjobb társasjátékok, társasjáték bolt

Társasjátékok barátoknak, családoknak, gyerekeknek, időseknek, mindenkinekTársasjátékot szeretnél vásárolni? Tekintsd meg termékkínálatunkat és válasszd a legmegfelelőbbet!

A legjobb társasjátékok, társasok kicsiknek és nagyoknak, oviba és családba, fiúknak és lányoknak. Különleges, formabontó kiszerelésekben igényes és tartós társasjátékok. A társasjáték a legjobb ajándék az egész családnak. Díjnyertes társasjátékok: pl: Dixit, Dobble, Hotel, Concept

Klasszikus, családi társasjátékok

Családi, klasszikus társasjátékok. Felhőtlen szórakozás a egész családnak

Egyszemélyes logikai, fejtörő társasjátékok

Logikai társasjátékok, fejtörő társasjátékok: ha egy kis gondolkodásra vágysz...

Figyelem, gyorsaság fejlesztőjátékok

Amikor nem csak gyorsnak kell lenned, de figyelmesnek is.

Kártyajátékok

Ha unod a klasszikus kártyajátékokat.....nézz be ide. Felejtsd el a klasszikus kártyajátékokat.Élményt nyújt az egész családnak egy ilyen ajándék.

Parti társasjátékok

Légy részese egy családi vagy baráti partinak! Nincs jobb szórakozás mint egy jó társasjátékkal közösen játszani.

Pszichológiai társasok

A pszichológiai társasok kiválóak a személyiség és a kommunikációs készség fejlesztésére, az érzelmi intelligencia és az önbizalom megtámogatói. A legtöbb pszichológiai társas kooperatív jellegű, tehát mindenki győz, illetve nincsenek rossz, helytelen megoldások. Céljuk játékostársaink és önmagunk megismerése, kapcsolataink elmélyítése.

Kommunikációs, beszélgetős társasjátékok

Ebből nem lehet kinőni. Nem csak a családdal hanem baráti társasággal felnőtteknek és gyerekeknek is felhőtlen vicces szórakozás nyújtanak.

Kvíz társasjátékok

Tedd próbára a tudásod. Izgalmas kérdése és izgalmas válaszok? Tudod a választ vagy csak tippelsz?

Ügyességi társasjátékok

Nevetés, kacagás, felhőtlen szórakozás. Egy kis kihívás. Milyen ügyes vagy? Tudsz egyensúlyozni? Nézd végig ezeket az izgalmas, vicces ügyességi társasjátékokat.

Stratégiai társasjátékok

Van kitartásod? Jól taktikázol? Nyerni szeretnél? Tervezz, taktikázz, gondolkodj, nyerd meg a játékot, ez a stratégiai társasjátékok lényege. ézz szét a különböző stratégiai társasjátékok között: történelem, vadnyugat, más bolygó, háborús és még sok-sok izgi játék.

Kockajátékok

Tétre játszható esély-játékok, gyors fejszámolást igénylő kockajátékok, tréfás „blöffölős" játékok, igazi pörgős party-játékok. Pörgős egyszerűen megtanulható játékok a kockajátékok. Kicsi eszközigény nagy izgalom.

Utazó játékok

Könnyebben a hosszú utazás is ha ilyen könnyen kezelhető, izgalmas játékokkal utaznak a gyerekek, fiatalok.

Kooperatív társasjátékok

Versengésmentes szórakozás, közös cél, csapatszellem, együttműködés

Legjobb társasjátékok

Legjobb társasjátékok amelyeket a játékedvelők szeretnek

Puzzle

Megtalálta a minőségi egyedi puzzle -t, kirakót.
3.450 Ft
Rendelhető
9.040 Ft
Raktáron
3.920 Ft
Raktáron
9.140 Ft
Raktáron
5.490 Ft
Raktáron
10.270 Ft
Raktáron
7.310 Ft
Raktáron
16.460 Ft
Raktáron
8.260 Ft
Raktáron
3.740 Ft
Raktáron
14.630 Ft
Raktáron
7.650 Ft
Raktáron
6.400 Ft
Raktáron
5.940 Ft
Raktáron
3.500 Ft
Raktáron
10.970 Ft
Raktáron
3.140 Ft
Raktáron
3.740 Ft
Raktáron
2.600 Ft
Raktáron
10.270 Ft
Raktáron
6.260 Ft
Raktáron
4.280 Ft
Raktáron
8.440 Ft
Raktáron
5.940 Ft
Raktáron
6.040 Ft
Raktáron
4.570 Ft
Raktáron
4.570 Ft
Raktáron
44.990 Ft
Raktáron
19.790 Ft
Raktáron
16.990 Ft
Raktáron
7.500 Ft
Raktáron
3.790 Ft
Raktáron
3.140 Ft
Raktáron
9.140 Ft
Raktáron
4.570 Ft
Rendelhető
3.530 Ft
Raktáron
8.210 Ft
Raktáron
3.530 Ft
Raktáron
8.680 Ft
Raktáron

Milyen társasjátékot vegyek kamaszoknak

A mai világban rengeteg lehetőségünk van nekünk, fiataloknak a kikapcsolódásra, szórakozásra. A városokban különböző szórakozóhelyek, mozi, akár bowlingpálya áll rendelkezésünkre, de ezek mellett számomra a társasjátékok a legszórakoztatóbbak. Olyan összetett élményt nyújtanak a játékosoknak, amelyet kevés más tevékenység adhat.


Tinédzser lányAkamaszkorbeköszöntével a gyermekek elkezdenek önállósodni, próbálnak rátalálni önmagukra. Az életükben háttérbe szorulni látszik a család, a társasági élet színterévé az iskola, a park vagy a kávézók válnak. Új emberekkel ismerkednek meg, baráti kapcsolatokat alakítanak ki, és ez mind hozzájárul személyiségük fejlődéséhez.

Napjainkban maga a beszéd, a beszélgetés és úgy maga a kommunikáció nagyon visszaesett.  Mit értek ez alatt? A kommunikációink a környezetünkkel nagyon nagy százalékban korlátozódik csak egy kis chat ablakra és kikoptak a személyes beszélgetések és találkozások. A beszéd nagyon fontos, a beszélgetés pedig főleg. A nyílt és őszinte kommunikáció nem egy parányi ablak emojikon figurákkal tűzdelve jön létre.

Régen nagy versenyszellemek ébredtek fel családon belül, ha kiejtettük azt a szót, hogy társasjáték. Ma már pedig egyre nagyobb teret hódítanak azok a társasjátékok, amelyek a csapatban való dolgozást erősítik

Nem mindig jön össze a nagy társaság egy fergeteges társasjáték partihoz. Nem kell ilyenkor teljesen elcsüggedni. Számos társasjáték vagy éppen kártyajáték áll rendelkezésetekre, hogy ketten is igazán jól érezzétek magatokat. Jöhetnek a válogatások?

Egyszer egy indiai sah unatkozott, és arra kérte az egyik brahminját (egy papféleség volt), hogy találjon ki neki egy szórakoztató játékot, meghálálja. A brahmin rövidesen kitalálta a sakkor, amit akkor még nem a mostani figurákkal játszottak, hanem kövekkel, és fizetségül annyit kért, hogy az alábbi szabály szerinti búzaszemeket kapja: az első négyzetre egyet kért. A másodikra kettőt, a harmadikra négyet a negyedikre 16-ot, az ötödikre 32-őt. A sah először elmosolyodott, csak később vette észre, hogy a birodalomnak több évi búzakészlete sem elég kifizetni a játékot. Senki nem tudja, mi lett a pappal, a sakk azonban elindult világhódító útjára, bár nem ez volt az első társasjáték.