Barion Pixel
Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü

Fejlesztő játékok: Egyéni képesség fejlesztés játékok formájában. - Játékfarm

Tekintsd meg fejlesztő játékainkat és válogass képesség területnek megfelelő játékot! 
Nézz szét ezek között a fejlesztő játékok között.Egyéni képesség fejlesztés céljából is alkalmas képesség fejlesztő játékokat találsz. Legjobb fejlesztő játékok pedagógusoknak, babáknak, óvónőknek, óvodásoknak, ovisoknak, kisiskolásoknak.

Környezetünk megismerése

Ismerd meg környezetünket! Minőségi bogárnézők, nagyítók, távcsövek....

Anyanyelvi, Idegennyelvi beszédfejlesztés

Olyan játékokat válogattunk itt össze ami fejleszti a gyermekek általános szókincsét relációs szókincsét, mondatalkotását, szövegalkotását, artikulációs képességét, mondatértését, szövegértését, beszédhang hallását.

Érzelmi akarati élet

Érzelmi akarati élet fejlesztőjátékok: gyermekek önértékelését, önbizalmát fejlesztik. Az önértékelés és önbizalom fejlesztése nagyon fontos ága a képesség fejlesztésnek.

Gondolkodási műveletek

Gondolkodási műveletek: iskola előkészítő fejlesztő játékok

Diszlexia

Diszlexia, tanulási nehézségek, tanulási problémák.

Téri tájékozódás

Ezek a játékok segítik a gyermekek térben való tájékozódását

Szocializáció fejlesztése

A gyermekek társas kapcsolatai fejlesztésére leginkább szolgáló játékok.

Finommotorika fejlesztése

Szem kéz koordináció, finommotorika fejlesztésére nagyszerű játékok. Finommotorika, finommotorika fejlesztése, kézügyesség.

Érzékelés észlelés

Az észlelés az ismeretszerzés első lépése, mozzanata, fontos szerepe van a tájékozódásban, fő funkciója a felismerés.

Síkbeli tájékozódás fejlesztése

Ezek a játékok segítik a gyermekek síkban való tájékozódását Játékosa fejlesztve a relációs szókincset, logikus gondolkodást, figyelmet

Szem-kéz-koordináció

Sok olyan játék található itt mely a kézügyességet fejlesztik. Szem kéz koordináció, finommotorika fejlesztésére nagyszerű játékok.

Képzelet

Változatos eszközök, élmények,ötletek kerekedhet ki ezekből a kreatív játékokból.

Figyelem, emlékezet

Olyan játékok találhatóak itt, melyek alkalmasak a gyeremekek figyelemfejlesztésére. A figyelem, emlékezet fejleszthető ezekkel a memória játékokkal

Szerepjáték

Természetközeli, játékos óvodai és családi játék is egyben. A szerepjátékok lényeges sajátossága az utánzás

Mozgásfejlesztés

Mozgásfejlesztéshez keresel játékot? Nálunk megtalálod! mozgásfejlesztő játékok nagy választékban. Gyors és kedvezményes kiszállítás. Nézd meg most!

Tudományos, oktató játékok

Ismerd meg a tudományos játékainkat! Nézd végig a kínálatot. Izgalmas, kreatív oktató és kísérletező játékok.

LÜK és LOGICO fejlesztő füzetek

LÜK és LOGICO fejlesztő füzetek
9.040 Ft
Raktáron
5.490 Ft
Raktáron
8.260 Ft
Raktáron
45.990 Ft
Raktáron
4.460 Ft
Raktáron
3.500 Ft
Raktáron
8.690 Ft
Raktáron
2.600 Ft
Raktáron
10.270 Ft
Raktáron
6.490 Ft
Raktáron
2.450 Ft
Raktáron
10.400 Ft
Raktáron
8.210 Ft
Raktáron
3.530 Ft
Raktáron
9.990 Ft
Raktáron
5.820 Ft
Raktáron
2.590 Ft
Rendelhető
5.250 Ft
Raktáron
8.580 Ft
Raktáron
9.940 Ft
Raktáron
6.960 Ft
Raktáron
6.490 Ft
Raktáron
30.690 Ft
Raktáron
7.590 Ft
Raktáron
8.210 Ft
Raktáron
12.160 Ft
Raktáron
1.860 Ft
Raktáron
6.960 Ft
Raktáron
7.790 Ft
Raktáron
10.400 Ft
Raktáron
10.400 Ft
Raktáron
10.400 Ft
Raktáron
9.040 Ft
Raktáron

 

 

„Az én gyerekem nem tud veszíteni”

Kooperatív játékokHány szülőtől halhattuk már ezt a mondatot? Nagyon sok gyerek (és felnőtt) nehezen tudja kezelni, ha valamilyen versenyszituációban alulmarad. Győzni jó, ezt mindenki beismeri, de vannak olyan helyzetek, amikor egyszerűen muszáj elfogadnunk, hogy veszítettünk. A mai digitális világban, ahol a legtöbb gyerek szívesebben és gyakrabban játszik különböző számítógépes játékokkal, mint kézzelfogható dolgokkal, még inkább előtérbe került ez a probléma. Egy videójátékban, ha nem tetszik a verseny állása, elég egyrestartgombot nyomni, és tiszta lappal, jó esélyekkel indulhatunk újra. Ennek következtében kialakul a gyerekekben egyfajta „csak a győzelem” hozzáállás, melynek értelmében az egyetlen elfogadható végkifejlet, ha én győzedelmeskedem, máskülönben a játék nem is szórakoztató. Ez az attitűd egészségtelen és rendkívüli módon káros a gyerekek pszichológiai fejlődésére nézve. Az ilyen gyerekekből önző és akaratos felnőtt lesz, aki képtelen az 

A Little… sorozatról

A Djeco Little sorozata társasjátékokat foglal magába, amiket kifejezetten kicsiknek (2,5 éves kortól 5 éves korig) ajánlanak a gyártók. A társasok célja megismertetni a legkisebbekkel olyan lényegi és alapvető fogalmakat, mint az együttműködés vagy az asszociáció. Játék során hasznos, a mindennapi életben elengedhetetlen készségeket, ismerhetnek meg és sajátíthatnak el a gyerekek, fejlődik memóriájuk, finommotoros és egyéb készségeik is. Ezeket a sokszor bonyolultnak tűnő fogalmakat sokkal könnyebb megérteni és befogadni, ha játékos formában találkozunk velük.Képesség fejlesztő játékok pszichológiai témában a JátékfarmonA játékokról már tudjuk, hogy nem csak szórakoztatni tudna, de nagyon képességet fejlesztenek a gyermekeinknél. Persze vannak kifejezetten csak képesség fejlesztő játékok és vannak olyanok, amelyek jó időtöltést is biztosítanak a fejlesztés mellett.  A képesség fejlesztő játékok nem csak a speciális nevelést igénylő gyermekek számára készültek, hanem minden gyermek részére, akik egyes képességek terén vannak kissé lemaradva, vagy éppen egy képességet jobban szeretnének számukra erősíteni. 
Fejlesztő játékok gyerekeknek a JátékfarmonBár ma már nagyon sok társasjáték és kártyajáték áll rendelkezésünkre, amik nem csak a szórakozást biztosítják, hanem a tanulásban is nagy segítségünkre lehetnek. A mai világban viszont már vannak olyanfejlesztő játékok gyerekeknek, amik speciálisan a fejlesztésre, tanulásra összpontosítanak, de közben maga a játék is megmarad.

Kővári Éva

A legtöbb kisgyerek az óvodai beszoktatás kezdetén fél, nem akarja, hogy a szülő reggel oviba vigye, de aztán megtapasztalja milyen jó környezetben lehet és nagyon várja, hogy óvodába mehessen. A gyerekek úgy élik meg, hogy egész nap csak játszanak és délután pedig alszanak egy jót. Ha megkérdezzük Őket, hogy mit csináltak, a válasz: játszottunk. Azonban nem csak erről van szó. Az óvónénik fejlesztik, tanítják Őket, de persze csak játékosan.