Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Mivel játsszunk ketten otthon? – avagy az ütős kétszemélyes társasjátékok

Sokszor gondot okozhat, hogy megjön a kedvünk a társasozáshoz, de senki nem ér rá, nincs kit áthívni, és csak ketten maradunk otthon a csillapíthatatlan játszós kedvünkkel. Ilyen alkalmakra, vagy akár egy vasárnap délutánra, hétköznap estére fontos darab egy kétszemélyes társasjáték, hogy ne kelljen másokhoz alkalmazkodni, ha otthon kedvünk szottyan játszani egyet.

Akár a pároddal, a tesóddal, lakótársaddal vagy a gyerkőccel ülnél le játszani, itt találsz olyan kétszemélyes társasjátékokat, amik garantált szórakozást és kihívást biztosítanak egy-egy unalmasnak ígérkező délutánon is!

Neked melyik játék a befutó? Olvasd el és döntsd el Te magad!

Kétszemélyes társasjáték PatchworkPATCHWORK – Foltvarrásra fel!

Elő azokkal a rongydarabokkal és lássuk, ki készíti a legszebb és hiánytalan takarót a játékosok közül! Ebben a kétszemélyes társasjátékban a játékosok célja, hogy a játék végéig minél több folt borítsa a takarójukat. Igen ám, de a foltok különböző alakúak, így az is fontos, hogy megfelelően illeszkedjenek, és minél tökéletesebben fedjék le az alaptáblát. Válogass a foltokból, vedd meg a legjobban passzolót, illeszd be, fizesd ki, és lépd le az „árát”. A Patchwork izgalmas, logikát igénylő, könnyed társasjáték.

Kétszemélyes játék Az idő hullámaiBirodalmak összecsapása – Az idő hullámai

Az idő hullámai könnyű, kétszemélyes stratégiai társasjáték, ami olyan pörgős, hogy biztosan akarsz majd még egy kört játszani! A két játékos úgy próbálja kialakítani saját birodalmát, hogy az minél több pontot érjen a forduló végén. Figyelj, hogy a kerteket vagy a palotákat kell-e gyűjtened, melyikért adnak pontot a kártyáid! Cselezd ki társad gondolkodását, vedd el a legjobb lapokat a pakliból, taktikázz, és legyen a Te birodalmat, amit nem sodornak el az idő hullámai!

Kétszemélyes játékok Találd kiTuti befutó kétszemélyes társasjáték a gyerekeknél: Találd ki!

Izgalmas kitalálós játék főként gyerekeknek – és szüleiknek – már 6 éves kortól. Húzzatok a szereplők közül, majd kezdjetek el kérdezgetni, hogy még a játékostársatok előtt rájöjjetek, hogy melyik szereplőkártya van nála. Barna a haja? Nem? Akkor fordítsunk le minden barna hajú szereplőt, hogy ők már ne zavarjanak minket össze a további kérdésekben. Így haladva, a lehető legjobb kérdéseket feltéve kell eljutni a győzelemig. A Találd ki! aranyos, izgalmas és változatos játék – anyunak és apunak is! 

Kétszemélyes társasjátékok Mr. Jack in New YorkMr. Jack in London, Mr. Jack in New York

Egy kétszemélyes stratégiai nyomozós társasjáték, melyben a játékosoknak különböző feladatuk van: Mr. Jack-nek 8 kör alatt el kell hagynia a várost, a nyomozónak pedig még azelőtt le kell lepleznie, mielőtt kifutna az időből. Mr. Jack-nek ügyesen meg kell bújnia a többi gyanúsított között, a nyomozónak pedig csavaros gondolkodás kell, hogy túljárjon a sokakat rettegésben tartó Hasfelmetsző eszén. A Mr. Jack in London-ban és a Mr. Jack in New York-ban megvan benne minden, ami egy jó játékhoz kell! 

Szerezzetek be TI is egy kétszemélyes társasjátékot, hogy az unalmasnak induló estéket felejthetetlenné tegyétek!

 

Van egy Facebook közösségünk, ahol szeretettel várunk: A Játékfarm Facebook oldalán mindig történik valami. Ha csatlakozol hozzánk, elsők között értesülhetsz az akcióinkról, az újdonságainkról, olvashatsz érdekes híreket, de akár beszélgethetsz is hozzád hasonló érdeklődésű emberekkel. Örülnénk neked, szeretettel várunk. https://www.facebook.com/jatekfarm.hu/?fref=ts

 

Üdvözlettel, 
Ági

www.jatekfarm.hu
Gyermekálmok boltja

Tartalomhoz tartozó címkék: blog