Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Baba játékok - Az igazán kicsiknek

Baba játékok minden mennyiségben a JátékfarminMár egészen pár hónapos kortól kaphatóak különféle baba játékok. A szülők csak kapkodják a fejüket és sokszor nem tudják, hogy jó döntést hoznak e egy-egy játék megvásárlásával. Nem csoda, hiszen a piac telített és nehéz döntést hozni az ügyben, hogy megfelelő játékot válasszunk csemeténknek.

Ismered már Sophie-t, mint édes baba játékot? #1.

 

Először is szeretnénk bemutatni nektek ezt a márkát. A gyártó Vulli a latexet felmelegíti, speciális eljárással kezeli, majd rotációs öntés technikával hozza létre Sophie-t, a zsiráfot. 50 éves, de egy cseppet sem öregedett, születése óta változatlan. A babajátékok elvitathatatlan csillaga, kortalan, és 30 millió eladott játékkal mára generációkon átívelő világsiker.


Baba játékokAz első baba játék, amit a piciknek alap játékként is ajánlanánk. Ez nem más, mint a játszószőnyeg. Mindannyian szeretnénk egy védett teret kicsikénk számára és erre tökéletes lehet egy játszószőnyeg. A védett tér biztosításán felül a merevítő ívek tetszőlegesen felszerelhetőek különféle Sophie kiegészítő játékokkal, így teljesen személyre szabhatjuk. A merevítők eltávolítása után egy puha pihenő szőnyeget kapunk, ami megfelelő lehet akár a pelenka csere színterére is, ha esetleg vendégségben lennénk, vagy éppen nyaraláson vagyunk.  Fekvő felülete puha és bélelt, így megfelelő kényelmet biztosít. Teljesen csúszás mentes, és maximálisan baba barát.

A játszószőnyeg után megint egy alap baba játék következik, ami nem mást, mint a rágóka. Minden kisbabának szüksége van rá, hiszen nagy segítséget tudnak nyújtani a fogzás korszakában.  Ebben a szettben egy puha Sophie zsiráf és egy natúr rágóka található. 100%-ban természetes kaucsukból készül, így nagyon biztonságos a kicsik számára. A játékot ételfestékkel színezték, ami nem ad aggodalomra okot, miközben babánk a szájába veszi.  Fejleszti a látást, mivel a zsiráfon található erős kontrasztos foltok felkeltik a kicsik figyelmét.
Bármelyik Sophi zsiráf ideális első kis társ lehet, hiszen puha anyagának köszönhetően kellemes a fogása és a mérete pontosan bele illik a pici kezekbe.

Az esti fürdetés egy szeánsz minden babás családban. Ahogy cseperednek, már kerülnek a kádba különféle játékok. A Sophie márka is rendelkezik egy édes, vicces rakosgató játékkal. Élénk, mégis kellemes színekkel látták el a figurákat, amik biztos kedvencek lesznek elsőre. Lágyan úsznak a víz felületén és plusz funkciójuk, hogy a vizet is spriccelik. Ennek a játéknak köszönhetően élmény és örömteli lesz a fürdetés.

 

 

 

Baba játékok a Sophie márkától a JátékfarmonMilyen baba játékot érdemes a nagyobb babáknak vásárolni? #2

                                                                                                                                         

Az 1 éves korosztály számára is rengeteg minden közül választhatunk. Pár játékkal szeretnénk segíteni a döntésben és bízunk benne, hogy mindegyik jó választásnak bizonyul majd.
A forma beillesztős baba játékok egyetlen gyermek szobájából sem hiányozhat. A forma beillesztő játékok nagyon jó időtöltést nyújtanak. Segítik a színforma felismerést, jótékony hatással vannak a finommotorika fejlődésére.  Kedves, kellemes színeik és különböző formáik mindenképpen felkeltik az érdeklődést.  Versekkel, mesékkel tarkítva még érdekesebbé tehetjük. Például egy állatos forma beillesztő nagyon jó arra, hogy el kezdjék a gyerekek megtanulni az állatokat, a hangjukat és hogy hol élnek.

Az építés is egy éves kortól kezdődik. Ilyenkor már nem csak egymáshoz illesztik a csemetéink a tárgyakat, hanem már egymásra is. A toronyépítők a Djeco márkától erre nagyon jó választásnak bizonyulnak. Kemény kartonból készülnek, így ha összedőlnek, nem tesznek kárt a berendezésben illetve a padlózatban, de főleg gyermekünkben nem. Szépen és egyedien illusztrált képekkel vannak ellátva, így fokozva az építés élményét.  Fényes felületüknek köszönhetően egy nedves törlőkendővel könnyedén tisztíthatóak.  A gyerekek megtanulhatnak felismerni figurákat, állatokat, formákat és mintákat.
Ezek a különféle építők egymásra, egymás mellé és egymásba is rakhatók. Egyszerűek viszont nagyszerűek is egyben.

Az építés nem csak toronyépítővel valósítható meg, hanem egy egyszerű pattintható láncépítővel is. Segíti az építés tanulásában, pattintós funkciójának köszönhetően garantált a sikerélmény. Könnyen tisztítható és zaj mentes is. Segíti az alakzatok és színek felismerését. Segíti a szem kéz koordináció fejlődését, a finommotorikát. Számtalan variációja lehet így egy igazán izgalmas és érdekes játék a legkisebbek számára.

Utoljára egy szuper és érdekes fejlesztő játékot hoztunk nektek. Ez a baba játék nem más, mint a varázslatos fejlesztő játék doboz. 5 oldala, ami mozgatható különféle, más és más fejlesztő játékkal rendelkezik. Egy tükör is van rajta, hogy a baba felfedezze a saját mosolyát és önarcképét. Stimulálja a színfelismerést, és jótékonyan hat a szem kéz koordinációra.
Különféle fogas kerek és golyók is vannak rajta. Számos funkcióval rendelkezik, de mégsem olyan sokkal, hogy terheljék a kicsiket.
 

 

Mire kell mindenképpen figyelni, ha babáknak vásárolunk baba játékot? #3.
 

Baba játékok textil kocka babáknakA kicsik idegrendszere még nagyon könnyen túl terhelhető. Bármilyen szuperül is néz ki egy sok dallamot lejátszó, megannyi funkcióval rendelkező és villogó fényű játék, nem biztos, hogy ez a legjobb választás. Ezek a funkciók ugyanis akár össze is zavarhatják a babákat és teljesen elfelejtődik a fejlesztő funkciója. Az ilyesfajta baba játékok ugyanis inkább csak a szórakozásra szolgálnak és nem a fejlesztésre. Tudatos szülőként pedig érdemes gondosan összeválogatni gyermekünk számára a különféle játékokat.

 

Teljes baba játék kínálatunkat itt találod!: https://www.jatekfarm.hu/babajatekok-bebijatekok