Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Fogtartó

Fogtartó

Szeretnéd Te is megtartani gyermekeid fogacskáit? Ráadásul úgy, hogy szeretnéd dátummal is ellátni  mikor is esett ki pontosan. Félsz, hogy el fog veszni vagy el fog kavarodni. Találtál egy szép dobozkát a fogacskáknak, de abban pedig össze-visszagurulgat. Ebben a tejfogtartó dobozkában nagyon praktikusan tudod rendszerezni a kiesett tejfogakat.

Fogtartó dobozTejfogtartó dobozka, a tejfogak megőrzésére. Biztonságosan zárható. Ez a dobozka más, hiszen itt fontos mérföldköveket is feljegyezhetünk. Például az első kinőtt és első kiesett fog dátumát. Teljesen egyedire szabható, hiszen a gyermek nevét, születési dátumát, csillagjegyét, vércsoportját is feljegyezhetjük. 
A tároló részében pedig ugyanarra a helyre helyezhetjük be az apró fogat, ahonnan kiesett, ezzel együtt a gyermek megtanulhatja a fogak elhelyezkedését. 

Kívülről a doboz formára van vágja és kisfiút vagy kislányt ábrázol. Pattintható fém záracskával lehet kinyitni és becsukni, ezért egész biztos nem esnek ki belőle a fogacskák. Amikor kinyitottuk láthatjuk, hogy beleírhatjuk a gyermekünk nevét, születési dátumát, csillagjegyét, vércsoportját illetve az első fog kinövésének  és az első fog kiesésnek idejét.

A kiesett fogacskákat pontosan rögzíteni lehet a megfelelő helyre, annak megfelelően, hogy honnan esett ki.

A fogtündér olyan aranyos, hogy nem viszi el a fogacskákat, mit is kezdene ennyi kis fehér gyöngyszemmel. Helyette ebben a gyönyörű kis életre szóló dobozba helyezhetitek el és vehettek elő bármikor egy kis nosztalgiázásra.

Kislányos és Kisfiús kivitelben!

 

Rendeld meg most csak 2990 Forintért!

Mérete: 11x11x2 cm

Kislányos és kisfiús natur és festett kivitelben. Rendeld meg alul!

 

Csomagban olcsóbb! 

Fogtartók

Összesen: 5.980 Ft
helyett 5.380 Ft
Kedvezmény: 10%

Kislany tejfogakkal