Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Kártyajátékok gyerekeknek

KártyajátékokPraktikus, kis helyet foglal, órákra leköti a társaságot, változatos, izgalmas, kihívást rejtő, versengésre és fejlődésre ösztönző, színes, szabályokkal átitatott… Ez csak a kártyajáték lehet! Összegyűjtöttünk Nektek számos olyan kártyajátékot, ami amellett, hogy rendkívül szórakoztató, fejleszti a gyerekek képességeit is. Ráadásul korosztály szerint tüntetjük fel a legjobb kártyajátékokat! Nézzétek meg, vajon mennyit ismertek közülük? És mi lehet a következő nagy kedvenc?

Kártyajáték gyerekeknek: már 2 éves kortól

A Meminó az első kártyajátékok közé sorolható, amivel a gyerekek játszanak. A korosztályi sajátosságokból kiindulva vastagabb kartonra nyomtatott képek szerepelnek a játékban, s a cél az, hogy megtaláljuk mindegyiknek az ellentétpárját.

Kártyajátékok gyerekeknek: már 3 éves kortól

Három éves kortól már ajánlott a népszerű mese vonásait magában rejtő Lúdas Matyi, ami memóriajáték és Fekete Péter játék egyben, valamint a Bogyó és Babóca Furfangos Párosító, mely a gyorsaságot és megfigyelőképességet teszi próbára.

Kártyajátékok gyerekeknek: Magyar NépmesékKártyajátékok gyerekeknek: már 4 éves kortól

A népszerű kártyajáték, a Dobble kicsiknek szóló verziója, a Dobble Kids a megfigyelőképességet és a gyors reakciót teszi próbára, míg a Magyar Népmesék kártyajáték a memóriát, a képzelőerőt és a gondolkodást fejleszti. Még egy izgalmas játékot tartogatunk ennek a korosztálynak, a Számhurrikánt, amivel könnyed, játékos módon tanulhatják meg a számolást, a több-kevesebb és sok-kevés közötti különbséget.

Kártyajátékok gyerekeknek: már 5 éves kortól

Öt éves kortól a Piuo Piou nyújt izgalmas perceket a családnak, és fejleszti a gyerekek logikáját és taktikai képességét, míg a Boldog család gyűjtögető kártyajátékban a gyerekek megismerkedhetnek a családi kapcsolatok fogalmával és a foglalkozásokkal, miközben jól szórakoznak egy izgalmas és aranyos játékkal. Ráadásként, a Flutter-by egy aranyos pillangós játék, mely a gyorsaságukat teszi próbára a gyerekeknek.

Kártyajátékok gyerekeknek: már 6 éves kortól

A Quizoo partijáték a szórakoztatás mellett tanítja is a gyermekeket, hiszen nekik kell megtippelni, vajon melyik állat a nehezebb, a gyorsabb, vagy melyik él tovább. A Dobble felnőtteknek szóló változata is játszható már ebben a korban, ami szintén a gyorsaság és jó megfigyelőképesség elsajátításáért felel. A Picmix kártyajáték pedig a rendszerező képességet, a rugalmas gondolkodást, a koncentrációt, a megfigyelést és a tájékozódást fejleszti egy színes, izgalmas játékba bújtatva.

Kártyajátékok gyerekeknek: már 7 éves kortól

A Multibloom a szorzótábla megtanulásában segíti játékos módon a kisiskolás csemetéket. Ezzel a játékkal biztosan nem fogod megutálni a matekot! Az Uga Buga kártyajáték a memóriát fejleszti, melyben ősi kifejezésekből kell minél többet megjegyezni – és visszamondani.

Kártyajátékok gyerekeknek: már 8 éves kortól

Kártyajátékok gyerekeknek: AranyásókNyolc éves kor felett már nagyon sok olyan kártyajáték megemlíthető, amit a felnőttek is ismernek és ugyanannyira – ha nem jobban – élveznek, mint a gyerekek.

Ilyen többek között az Aranyásók, melyben aranyásóként a saját csapatunkat segítve minél előbb el kell jutni a bányában az aranyig, szabotőrként pedig az aranyásókat kell akadályozni a játék végéig.

A Dragonsban ügyesen kell taktikázni és a kártyáinkat felhasználni ahhoz, hogy a végső győzelem a miénk legyen. Ha építkezni nem tudsz, légy furfangos, és cserélj küldetést az utolsó pillanatban!

Az Utolsó betű a szólánchoz hasonlító kártyajáték, melyben nem elég jól illeszkedő szót kitalálni, a kezünkben lévő lapokat is figyelni kell.

A Panic lab szuper családi szórakozást biztosít, melynek csak a gyors gondolkodás szab határt, míg a Csótánypókerben a blöffölést és taktikázást is gyakorolhatjátok kicsit.

Végül, de nem utolsó sorban a Cortex Challenge igazi IQ-párbaj a családnak, melyben 8 különböző területen mérhetitek össze tudásotokat! Ezt bizony megéri kipróbálni!

Reméljük, segítettünk támpontot adni a kártyajátékokat illetően! Igyekeztünk minden korosztálynak ajánlani 2-3 játékot, ami fejleszti a gyerekek különböző képességeit amellett, hogy órákig tartó önfeledt szórakozást biztosít.

Jó játékot, jó kártyázást kívánunk az egész családnak!

 

Van egy Facebook közösségünk, ahol szeretettel várunk: A Játékfarm Facebook oldalán mindig történik valami. Ha csatlakozol hozzánk, elsők között értesülhetsz az akcióinkról, az újdonságainkról, olvashatsz érdekes híreket, de akár beszélgethetsz is hozzád hasonló érdeklődésű emberekkel. Örülnénk neked, szeretettel várunk. https://www.facebook.com/jatekfarm.hu/?fref=ts

 

Üdvözlettel, 
Ági

www.jatekfarm.hu
Gyermekálmok boltja

Tartalomhoz tartozó címkék: blog