Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü

Logikai játékok, okos játékok, logikai feladatok

Fejtörő logikai játékok

Az ördöglakat szuper logikai játék mindenki számára.A logikai játékok ősidők óta nyújtanak kikapcsolódást az embereknek. Sokan szeretik a rejtvényeket és a talányokat, ezért is van annyiféle fejtörő játék. Az egyik leghíresebb a rubik kocka, melynek mára rengeteg verziója van, de népszerűek még a különböző ördöglakatok is.
A logikai játékok nem csak nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek valók, kifejezetten kicsik számára is készítenek már fejlettségüknek megfelelőket. A Smart Games játékai segítenek bevezetni őket már 3-4 éves kortól a fejtörők világába.

Nézz szét webáruházunkban, találd meg a számodra megfelelő játékot!

Ördöglakat

Ördöglakatot keresel? Nálunk megtalálod! Ördöglakatok nagy választékban.

Rubik, V-CUBE versenykockák

A világhírű magyar feltaláló Rubik Ernő nevével fémjelzett logikai játékok! Rubik kocka és társai...
Pórbálj ki te is szuper logikai játékokat a Játékfarm jóvoltábólRégebben a társasjátékok és a játékok főleg a szórakoztatásról, a gyerekek önfeledt időtöltéséről szólt. A mai korban pedig már nagyon népszerűek és keresettek a logikai játékok, amelyek segíthetik a gondolkodási műveletek, a megoldó képesség, a kitartás fejlesztését. Vannakegy személyes és több személyes logikai játékok, illetve kifejezetten aklasszikus rubik kockák és ördöglakatok.Természetesen minden korosztály megtalálja a neki valót.