Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Golyós játékok

A legnépszerűbb golyós játékok a játékfarmon.

golyós játékok fejlesztik a kreatív gondolkodást, koordinációs képességeket, szín-, irány-, és forma-érzékelést, szem-kéz koordinációt, finommotorikát, képzelet, szemfixációt.

A golyós játékokat sokat semmit mondónak, jelentéktelennek ítélik. Szerintem tévesen. A golyós játékok azon túl fejlesztik a szem-kéz koordinációt, a finommotorikát, a képzeletet, a kreativitást, a téri tájékozódást, fejlesztik a szemfixációt is, ami ugyan olyan fontos a figyelem fejlesztésbe, mint minden más. 

Golyós játékékok, golyópályákA miniland golyós pályája a kisebbeknek készült, már 1 éves kortól lehet játszani vele. Egyszerűen össze lehet illeszteni, nagy golyókat tartalmaz. Könnyen tudja a kicsi is beletenni a golyót a tetejébe és nézni, hogy hová guru.

 

 

Kicsit nagyobbaknak-3 éves kortól- már Bolyongolyó pályáit ajánlom. A Bolyongolyó golyópálya építő már önmagában egy egész készletet is kínál egyben, attól függően, hogy mi van már eddig meg, vagy hány gyermeknek vesszük.

Golyós játékok Golyópálya Sky

Ez a készlet különböző elemszámú darabokat tartalmaz. Van egy kezdő készlet, ami 36 db-ot tartalmaz. Ez természetesen már meglévő készletünk bővítésére is alkalmas.

Továbbá van egy 52 db-os szett, ami praktikus műanyag dobozban van. Van egy 100 db-os szett, ami még pluszban tartalmaz 1 alaplapt. És a leglagyobb kiszerelés az úgy nevezett óvodai készlet, ami 150 db elemet tartalmaz+4 alaplapot. Ebben aztán már minden bőven megtalálható. Mindezeket még ki lehet egészíteni póz golyókkal.

Ezeken a golyós játékokon kívül számos játék van még, ami golyós pl.: golyó vezető mágnes segítségével, golyók felfűzése, vezetése. Golyós logikai játékok.

Teljes golyós játék kínálat:

Jó játékot 

Kérlek nyomj egy LIKE-ot az oldalunkra: 

Köszönöm: Lipócziné Ági

www.jatekfarm.hu

Gyermekálmok boltja

Golyós játékok videó

Tartalomhoz tartozó címkék: fejlesztő játék hír