Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Pszichológiai társasjáték

Relativity pszichológiai társasjáték a JátékfarmonEgyre több pszichológiai témájú játék jelenik meg a piacon és egyre nagyobb rá a kereslet. A társadalom kezd megérni arra, hogy szeressen és merjen vele játszani. Nem csak a gyerekek, hanem a felnőtteknek is ajánlott ezeket a játékokat kipróbálni! 

Valóban azt tapasztaljuk, hogy nagyon sokan keresnek pszichológiai, kommunikációs társasjátékokat. Ezek a játékok nagyon sokat tudnak segíteni, miközben kellemes perceket is okoznak. Természetesen nehéz belevágni egyes embereknek, hiszen ezek a játékok akár egy görbe tükörként is szolgálhatnak nekünk, amibe valljuk be, nem könnyű belenézni. Viszont érdemes és merni kell! Sokat megtudhatunk önmagunkról, másokról és a kapcsolatainkról is!

Pszichológiai társasjátékainkhoz kattints ide:

Mit ajánlunk kipróbálásra?

Pozitivity személyiségfejlesztő társasjáték

A Pozitivity társasjáték segíti a személyiségfejlődést, valamint a társ- és csoportismereti folyamatokat. Manapság a gyermekek nagyobb százalékában nem az értelmi képességeivel van gond, vagy lemaradás, hanem épp az önbizalmával, társasival kapcsolataiban, kudarctűrésében. A Pozitivity hozzájárul a pozitív énkép kialakulásához, erősíti az önbizalmat, az erősségekre irányítja a figyelmet, így növeli az önbecsülést és a társak megbecsülését.

Identity

Identity pszichológiai társasjáték

Az Identity egy nagyon jó kapcsolat építő, ismerkedő, lélekbúvár társasjáték. A mente nagyon egyszerű és a játéknak az a plusz pozitívuma, hogy a játékon kívül is adhat feladatokat, ha vállaljuk. A játéknak van egy őrzője is, aki nem veszt rész aktívan a játékban, csupán a megfigyelője, akinek az a feladata, hogy a játék nyugodt hangnemben, egymásra figyelve haladjon. A játék közben kérdésekre kell válaszolnunk illetve feladatokat megoldanunk. Fontos, hogy a játék menete alatt egymásra figyeljünk!
Nagyon jó iskolákba, csapat építő tréningekre, otthonra!

 

 

Relativity
 

A Relativity kifejezetten felnőtteknek készült társasjáték. A játékban adott egy tábla és 4 kártya pakli. A kártyákon szerepelnek jó és rossz szavak is, amiket a táblán szereplő feladatok alapján kell felhasználnunk. Egyetlen szó felébreszthet bennünk pozitív vagy negatív érzéseket. A játék során magunkról, egymásról vagy éppen élményekről kell őszintén beszámolnunk. A szavaknak ereje van és ez a játék a tökéletes példa rá.

 

 

Phix pszichologiai társasjáték a JátékfarmonÉrzelmek birodalma
 

Az Érzelmek birodalma egy kooperatív családi társajáték, amelybe a gyerekek is belevonhatók. A játék lényege az érzelmeken van. A táblán a Kiszolgáltatottság völgyétől indulunk és a Bizalom várába kell elérnünk.
Utunk során feladatunk, hogy az általunk utunkba került érzelmi megállókon beszélgessünk, megnyíljunk és meghallgassuk egymást. Gyermekeink néha nem beszélnek arról, hogy mi történik velük az iskolában így ez a játék tökéletes lehet arra is, hogy az eddig el nem mesélt dolgok végre napvilágot lássanak.

 

Phix

 

A Phix kifejezetten a kamaszkort segíti a szülőknek, gyerekeknek és az egész családnak. Ez egy pszichológus által kidolgozott, összetett, de nagyon egyszerűen játszható társasjáték. Témaköröket ölel fel mind a fiúk és lányok körében. A két nem külön-külön van megjelenítve, hiszen egy kamasz lánynak és fiúnak vannak a kamaszkor eljövetelével eltérő problémái. A játék jó hangulatot teremt, beszélgetéseket indít be és erősíti a szülő-gyermek kapcsolatot.


Szeretnénk leszögezni, hogy a társasjátékok ma már nem csak szórakozásra készülnek, hanem fejlesztésre is, önismeretre is nagyon jók és arra is, hogy a kapcsolatainkat jobban megismerjük, illetve közelebb kerüljünk egymáshoz. Ezek a társasjátékok pontosan arra lettek kitalálva, hogy fejlődjünk, hogy foglalkozzunk az érzéseinkkel, figyeljünk oda mások érzéseire és fektessünk nagyobb hangsúlyt az önismeretre. Társak abban, hogy a gyermekeinkhez is megtaláljuk az utat a kamaszkor viharos időszakaiban és olyan kapcsolatot alakítsunk ki, ami szeretet teljes és maximális bizalmon alapul.

Pszichológiai társasjátékra van szükséged?

Ne keresd az üzletközpontokat van ettől jobb megoldás. A jobb megoldás: intézd interneten a Játékfarm játék webshopban. Rendelj online Pszichológiai Pszichológiai társasjátéktársasjátékot gyors és kedvező kiszállítással.
Csatlakozz a sok-sok többi vásárlóhoz és próbáld ki az online rendelés lehetőségét és kényelmét. Biztosan rátalálsz a keresett Pszichológiai társasjátékot. A készletről rendelt Pszichológiai társasjáték, játékok, társasjátékok, kreatv játékok, fejlesztő játékok, termékek akár már másnap a lakásodon lehetnek. A kiszállítást akár a munkahelyedre, postára, benzinkútra vagy csomagautomatába is kérheted. Ha megtaláltad és megrendelted a Pszichológiai társasjátékot választhatsz több fizetési lehetőség közül is. Fizethetsz utánvéttel a futárnak, fizethetsz utalással és akár biztonságosan bankkártyával is.

Kényelmes az internetes vásárlás mert a számítógépeden, laptopodon, táblagépeden, vagy akár a telefonodon keresheted a jobbnál jobb fejlesztő játékokat, társasokat, megunhatatlan izgi játékokat, logikai játékokat, szabadtéri és szabadidős sport és mozgásos A Játékfarm kis csapatát bármikor nyugodtan felhívhatod vagy írhatsz emailt és segítünk a választásban.

Megbízható is az interneten való rendelés, mert a fogyasztóvédelmi törvény is minden tekintetben védi a vásárlókat, és mivel mi nagyon tiszteljük a vásárlóinkat mindennek előírásnak eleget teszünk… sőt még többet is…

Böngészd át a teljes kínálatunkat a Játékfarm játék weboldalunkon: https://www.jatekfarm.hu

Pszichológiai csomag