Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Két személyes társasjátékok – Ne csak nagyban gondolkodj!

Nem mindig jön össze a nagy társaság egy fergeteges társasjáték partihoz. Nem kell ilyenkor teljesen elcsüggedni. Számos társasjáték vagy éppen kártyajáték áll rendelkezésetekre, hogy ketten is igazán jól érezzétek magatokat. Jöhetnek a válogatások?

UnoAz Uno egy régi, de megunhatatlan örök klasszikus. Bár azt mondják érdemes több emberrel játszani, úgy gondoljuk, hogy kettő embernek is okozhat felejthetetlen perceket.  Lehetnek nagy nevetések és méltósággal viselt vesztett csaták. Személy szerint én nagyon szeretem ezt a kártyajátékot. Nagyon jól fejleszti a logikai gondolkodást, mert sokat számít, hogyan rakod le a kártyáidat az ellenségeid felé. Taktikázz és nyerj!
Kisiskolásoknak is tökéltes!Tiltott sziget és Tiltott SivatagFelfedezők vagytok, akiket hív a kincs vadászat. Ti választjátok ki, hogy melyik játékban. A süllyedő sziget vagy a sivatag területén keresitek és szerezitek meg a kincseket, mielőtt minden víz alá kerülne. Fontos, hogy itt szükség van a csapatmunkára, a jó koordinálásra, hogy minden kincs a tiétek legyen és még időben el tudjatok menekülni.
Használjátok különleges képességeiteket, amivel akár társadat is megmentheted!

 

Mr. Jack in London


London utcáin menekül a hírhedt gyilkos Hasfelmetsző Jack. Elvegyül a nép között és ő is a pletykálók csoportját erősíti. Légy résen és buktasd le minél előbb, hogy ne tudjon megszökni egy kivilágítatlan utcasarkon.
Hogyha te vagy Jack, akkor olvadj bele a népbe. Rejtőzz el a sötétben, taktikázz és menekülj el minél előbb!

 

Dobble


Pörgős kártyajáték a leggyorsabbaknak és szemfüleseknek. Nem csak a gyerekek, de a felnőtteknek is remek szórakozást nyújt és tökéletesen mérhető vele a megfigyelőképesség és gyorsaság. Egy szórakoztató ügyességi játék minden korosztály számára többféle változatban.

 

Fekete történetek


Mesélj egy hátborzongató, rejtélyes bűnügyet! Minden a fantáziádra és egy jó alap sztorira épül. Nézzük mennyire tudsz egy jó történetet elmondani és lássuk, hogy partnered képes e arra, hogy megoldjon egy bűnügyet! Hogyha úgy érzed, hogy a fantáziád cserbenhagyna, akkor választd a Megtörtént esetek kártya paklit!

 

Gazdálkodj okosan

Bár ezt is főleg többen játszák két embernek is nagyon jó szórakozást tud biztosítani ez az igazán klasszikus társasjáték.  Kinek lesz hamarabb berendezve a lakása? Kötöttetek biztosítást? Szerencsét hoz a Szerencsekártya? Mindez kiderül, ha leültök egy csendes estén és neki rugaszkodtok a nagy gazdálkodásnak.

 

Hanamikoji


Lépj be a piros lámpás negyed titokzatos világába, ahol a gésák laknak. Nyűgözd le őket ajándékokkal és szerezz kegypontokat. Lássuk ki lesz az, aki a pörgős parti végén több gésa kegyeit tudhatja a magáénak. Taktikázz és játszd ki jól a kártyáidat!
 

Exit- Szabadulószoba játékok

Az Exit szabadulószobás társasjátékoknak köszönhetően a négy fal közé viheted az izgalmakat. Szabadulj ki a titkos laborból, a fáraó sírkamrájából vagy más egyéb rejtélyes, izgalmas helyszínekről. Ugyan csak egyszer játszható, mégis felejthetetlen élményt nyújt egy teljes alkalommal is. Ketten is képesek vagytok nagyszerű csapatot alkotni, hogy még az idő lejárta előtt kiszabaduljatok.