x
A www.jatekfarm.hu oldalon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Több infó: https://www.jatekfarm.hu/vasarlasi_feltetelek_5
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Djeco

Djeco játékok

A Djeco az egyik legismertebb játék márka. Székhelye Franciaországban található Frederick Michel Dales tulajdonában. A Djeco különböző játékok sokaságát kínálja: oktató játékok, szerepjátékok, építőjátékok, puzzle, dekorációs termékek. A Djeco játékok segítik a gyermek fejlődését, kreativitását, a logikus gondolkodást, az írás, olvasáshoz szükséges készségek elsajátítását, megfigyelőképességet.
A Djeco játékok illusztrátorok, grafikusok által tervezett minőségi játékok egyedi kivitelezésben, varázslatos színvilággal.
Djeco: minőség, biztonság, fantázia: élmény az egész családnak.
 

Djeco központja Párizsban van a Szajna partján egy szép macskaköves és csendes udvarban, ahol megtalálhatjuk a játékgyár fejlesztő és tervező irodáit. A stúdió tele van mindenféle lim-lommal, ahol a kis létszámú fejlesztő csapat minden nap az újabbnál újabb játékok felfedezésével, fejlesztésével foglalkoznak. Egy vidám csapatban illusztrátorok, tervezők és grafikus művészek dolgoznak együtt. Közösen tesznek erőfeszítéseket a legjobb minőségű játékok kialakításában és elkészítésében. Jó hangulatban családi szellemben folyik a munka amit minden munkatárs nagyon komolyan vesz. Közösen szárnyaló fantázia, az alkotás szabadsága formálja a közösség és a Djeco cég erejét, amit a gyerekek felé képvisel.

A Djeco története

A Djeco név önmagában egy valóban egzotikus név, melynek jelentése Gekkó gyík. Ez található a logóban is. A Gekkó gyík Délkelet-Ázsiai otthonokban szerencsét hoz. Érdekes, hogy a horvát nyelvterületen a Djeco gyermeket jelent! Frederic a Djeco játékok jelenlegi ügyvezető igazgatójának édesanyja alapította a céget 1954-ben A gyerekek biztonsága nem játék. Mindent szigorú ellenőrzésnek vetnek alá és különböző szabványokat hoznak létre az eljárások betartása végett, hogy a gyerekek teljes biztonságban játszhassanak a Djeco játékokkal. Fontos a beszállítók kiválasztásánál, hogy részletes ellenőrzésnek vessük alá őket, megismerjük a belső szervezeti felépítésüket és megtekintsük az üzemüket. • Termék teszteléseknél és termék mintáknál első ízben a híres akkreditált laboratóriumokban biztonsági vizsgálatokat végeznek.. A vizsgálatok kiterjedtek és aprólékosak, megfelelnek az európai szabványnak EN 71. A CE-jelölés a csomag azt jelenti, hogy a termék megfelel ennek a szabványnak. A standard és a tesztek különbözőek az Amerikai Egyesült Államokban, amely felhasználja az ASTM védjegyet annak bizonyítására, hogy a termék megfelel a követelményeknek.

A teljes Djeco kínálatot megtalálhatod ebben a webáruházban: Djeco játékok különleges webáruháza: Itt megtalálod a TELJES Djeco választékot az arcfestéktől a fejlesztő játékokig.

Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: 56615
Átmenetileg nem elérhető
19.950 Ft
Cikkszám: 56616
Rendelhető
4.430 Ft
Cikkszám: 56617
Rendelhető
4.430 Ft
Cikkszám: 56622
Átmenetileg nem elérhető
3.590 Ft
Cikkszám: 56623
Rendelhető
2.960 Ft
Cikkszám: 56306
Rendelhető
2.350 Ft
Cikkszám: 56307
Átmenetileg nem elérhető
4.620 Ft
Cikkszám: 56310
Rendelhető
3.190 Ft
Cikkszám: 56321
Átmenetileg nem elérhető
8.990 Ft