Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Djeco játékok, igényes művészien kidolgozott játékok. Légy részese a Djeco élménynek! Ismerd meg a művészek, illusztrátorok által tervezett csodaszép, és különleges fejlesztő játékokat, melyek mind a gyermekek örömét és fejlődését garantálják.

Djeco játékok

Djeco játékok teljes választáka, Djeco logoA Djeco az egyik legismertebb játék márka. Székhelye Franciaországban található Frederick Michel Dales tulajdonában. A Djeco különböző játékok sokaságát kínálja: oktató játékok, szerepjátékok, építőjátékok, puzzle, dekorációs termékek. A Djeco játékok segítik a gyermek fejlődését, kreativitását, a logikus gondolkodást, az írás, olvasáshoz szükséges készségek elsajátítását, megfigyelőképességet.
A Djeco játékok illusztrátorok, grafikusok által tervezett minőségi játékok egyedi kivitelezésben, varázslatos színvilággal.
Djeco játékok: minőség, biztonság, fantázia: élmény az egész családnak.
A teljes Djeco kínálatot megtalálhatod webáruházunkban.
A Djeco egy olyan márka, amely egyre nagyobb népszerűségének örvend, hiszen teljesen egyedi stílusával maga mögé utasít sok más játék márkát. Édes figurák, csodálatos szoba dekorációk, szépen rajzolt, többféle képpen is játszható társasjátékok. A gyerekek és a szülők ebbe az egyediségbe szeretnek bele, hiszen nem találkoznak vele minden boltban. A Djeco egy olyan márka, amely egyre nagyobb népszerűségének örvend, hiszen teljesen egyedi stílusával maga mögé utasít sok más játék márkát. Édes figurák, csodálatos szoba dekorációk, szépen rajzolt, többféle képpen is játszható társasjátékok. A gyerekek és a szülők ebbe az egyediségbe szeretnek bele, hiszen nem találkoznak vele minden boltban. A Djeco játékok varázsa ebben rejlik, hogy megőrzi tisztasáságát és nem válik tömegtermékké.