Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Online játékbolt

Online játékbolt mobilos vásárlásOnline játékbolt: Online játékboltunkban, webáruházunkban válogatott játékokat találsz melyeket személyesen válogattam. A JátékFarm online játékbolt és játék webáruházunk minőségi és megbízható játékokat forgalmaz. Reméljük termékeink minősége, kivitelezése, egyedisége meggyőzi Önt, hogy állandó vásárlónk, látogatónk legyen. Játékaink élményt nyújtanak gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. 

Játékra, társasjátékra, fejlesztő játékra, babaholmira van szükséged? Online üzletünkben megtalálod.

Online játékbolt. online vásárlásKiszámoltad mennyibe kerül amikor autóval keresgéled a játékboltokat?

Te sem szeretsz a városod két különböző pontja közt kocsikázni?

Hidd el van ettől kényelmesebb és biztonságosabb megoldás is. A megoldás: intézd interneten. Innentől kezdve az onlinre játékbolt az öledben (vagy az asztalodon) van.

Kényelmes mert a számítógépeden, laptopodon, táblagépeden, vagy akár a telefonodon böngészheted a játékokat. Jól össze tudod hasonlítani a tulajdonságait, milyen korosztálynak való, hányan lehet játszani stb. Sőt online még az árakat is tudod hasonlítgatni, mindezt egy boltban elég nehézkes. Azért ha nem boldogulsz minket nyugodtan felhívhatsz vagy írhatsz emailt és segítünk a választásban.

Biztonságos is online interneten való vásárlás, mert a fogyasztóvédelmi törvény is minden tekintetben védi a vásárlókat, és mivel mi nagyon tiszteljük a vásárlóinkat mindennek előírásnak eleget teszünk… sőt még többet is… Mindent megtalálsz ezen a linken: https://www.jatekfarm.hu/vasarlasi-tajekoztato-125 Az online  vásárlást még biztonságosabbá teszi hogy a kedves vásárló a játék vagy bármilyen termék átvételétől számított 14 napon belül elállhat a vásárlástól.

Rendeld meg játékaid online, játékboltunkból az interneten nagyon kedvező kiszállítással. Kényelmes és megbízható vásárlás. Csatlakozz a több ezer többi vásárlóhoz és próbáld ki az online rendelés lehetőségét és kényelmét. A raktárról rendelt termékek akár más másnap az otthonodban lehetnek. Választhatsz több fizetési lehetőség közül is. Fizethetsz utánvéttel a futárnak, fizethetsz utalással és akár a bankkártyával is. A kiszállítást akár a munkahelyedre is kérheted. Ne keresgélj tovább, megrendelheted online. A Játékfarm játék webáruházban biztonságban vásárolhatsz, mivel 14 napig bármikor elállhatsz a vásárlástól.

Miért érdemes tőlünk vásárolni játékot, társasjátékot vásárolni online játékboltunkból?

  • Nem kell órákig kocsikázni.
  • Nem kell parkolóhelyet keresned, ráadásul drágán.
  • Rengeteg fejlesztő játékot és társasjátékot találsz egy helyen.
  • Gyorsan és kényelmesen tudod beszerezni fejlesztő játékaid, társasjátékaid.
  • Ha a raktáron lévő termékekből rendelsz már másnap kézbe veheted.
  • Kedvezőbb áron juthatsz játékaidhoz mint a játékokat forgalmazó fizikai üzletekben.
  • Nem tartózkodsz állandóan otthon? Nem gond! Az online játékboltból történő rendelés esetén a kiszállítást akár a munkahelyedre is kérheted!
  • A szállítási költséget is megspórolhatod ha 20000Ft felett vásárolsz.