Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Rólunk írták

Ők már minket választottak :) (az elmúlt egy évben). Minden erőnkkel azon dolgozunk hogy NE "csak" sokan legyetek hanem Ti legyetek a legelégedettebb vásárlók. Kerülj fel Te is a térképre...

Ők már minket választottak

Köszönjük szépen az eddigi véleményeket, ami egy pár építő jellegű hozzászóláson kívül pozitív. Nagy örömmel olvassuk az elégedettséget a webáruházunkal és a kiszolgálással kapcsolatosan, minden erőfeszítésünkkel azon vagyunk, hogy ezt a jövőben is megtartsuk, javítsuk. Ezután is várjuk azokat a hozzászólásokat, véleményeket amelyektől még kiválóbban tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. A beérkező vélemények az Árgép és az Árukereső független kikérdezésén alapulnak. Véleményetekkel nyugodtan kereshettek közvetlenül is emaliben vagy telefonon is.

Köszönettel: Lipócziné Ági

lipoczi.agi@jatekfarm.hu

+36309753755

 

Bea K.

 Ügyfélszolgálat:  Nagyon kedves, segítőkész. Rendelés:  Gyors, pontos


Kollár-Éri Olga

Rendelés:  gyors, pontos, megbízható


Komárominé

Ügyfélszolgálat:Személyes beszélgetés még hitelesebbé tette, hogy a bolt figyel a megrendelőire. Rendelés: Telefonon ill.email-ban történt egyeztetésnek megfelelő volt. Fizetés: Átutalás megfelelt. 


Bán B.

Rendelés: Egyszerű volt és gyorsan reagáltak rá.Gyorsan ment, minden rendben zajlott. 


K. Hajnalka

A lehető leggyorsabb, 24 órán belül az ország mások felébe. Maximálisan elégedett vagyok. 


P. Ildikó

Gyors visszajelzés a rendelésről, megbízható, gyors, kényelmes. 


Vargáné

Készségesek, segítőkészek, gyorsak, kedvesek. Rendelés: Könnyű, kényelmes, gyors. Fizetés: Kényelmes, minden fajta fizetési mód használható. 


Czecze János

Ügyfélszolgálat: A rendelésem állapotáról folyamatosan és részletesen tájékoztattak, minden gyorsan és rendben lezajlott. Rendelés: Kiváló webáruház, áttekinthető, informatív. Máskor is fogok rendelni Tőlük. A rendelt termék volt raktáron, így már a következő munkanap rendben megérkezett. 


Szilvia

Ügyfélszolgálat: Példa értékű! Minden mozzanatról kaptam mail-es tájékoztatást. A mailt nem robot küldte, arra válaszolni is lehetett volna.... csak éppen nem volt szükséges. Gyors.... villámgyors. Nem egész 24 óra alatt megkaptam. 


Gy. Evelin

Ügyfélszolgálat: Egy termék mégsem volt raktáron, emiatt a rendelés leadása után 1 órával már hívtak, hogy jelezzék és hogy megbeszéljük, a várható szállítási idő csúszhat. Nagyon korrekt eljárásnak tartom! Rendelés: Abszolút mértékben elégedett vagyok, folyamatos tájékoztatást kaptam a rendelésem állapotáról. Rendelés: Gyors szállítással hiánytalan és ép csomagot kaptunk egy kis meglepetés ajándékkal együtt! :)


Oláh J.

Ügyfélszolgálat: Korrekt, megfelelő tájékoztatás a rendelés állapotáról. Szükség esetén egyeztetés.  


Kulcsárné K.

Ügyfélszolgálat: Kedves jó kapcsolattartó partner maximális tájékoztatást kaptam a termék is jó volt 


mirdal

Rendelés: A Magyar Postáig minden gyorsan ment, ahogy ők átvették a csomagot, utána kicsit lassult a folyamat - nem is lepődtem meg rajta, nem vártam mást... A Bolt részéről - hangsúlyozom - minden gyorsan ment 


F. Krisztina

Ügyfélszolgálat: Segítőkészek, és kedvesek. Kérdéseimre választ kaptam, illetve a kért termékből nem volt raktáron és ajánlottak helyette mást. Rendelés: A rendelés könnyen lezajlott, a weboldal áttekinthető.


Mária

Rendkívül segítőkészek és figyelmesek! Biztosan fogok még rendelni tőlük! 


A bolt vásárlója

Rendelésem telefonon is egyeztettem velük, nagyon segítőkészek és rugalmasak voltak. Mindennel elégedett vagyok. 


Bariemi

Elégedett vagyok a bolttal. Kedvesek, tényleg a vevőért tesznek. Amiért tőlük vásároltam: Színvonalas, értékes termékek vannak jó áron. A gyerekeknek tetszenek a kapott játékok. Amiben fejlődhetne ez a bolt: Nem minden esetben van magyar leírás a játékhoz. Ennek viszont az az előnye, hogy rágyúrunk az angolra: )


Pék Ildikó

Nagyon gyorsan visszajelzést kaptam a rendelésről, a kért terméket időben leszállították. Az árak is korrektek, a honlap átlátható, rendezett. Megbízható bolt, máskor is felkeresem.


Cs. Ildikó

A rendelésem zökkenőmentesen, és időben megérkezett. Azzal sajnos nem voltam megelégedve, hogy nem azt a színt kaptam, ami a képen volt, fiús zöld fogkefe helyett nem annyira kedvelt piros érkezett.


Sz. Csaba

Minden rendben ment, Köszönöm.


Jutka

Időben megérkezett a megrendelt termék, nem volt semmilyen probléma.


S.Lehelné Zsuzsa

Nagyon készségesek voltak. mindent időben megkaptam.


Zsuzsi

késett a kiszállítás, ezt nem igazán kommunikálták, nekem kellett telefonálgatni. A futárcég is késleltette a szállítást, amit viszont sikerült megoldaniuk így szombati kiszállítással, de végül megérkezett az utolsó pillanatban. Amiben fejlődhetne ez a bolt 1 napos kiszállítást igértek, nem szóltak, hogy nem teljesítik. Én telefonáltam, akkor derült ki, hogy 2 napot késnek. A kiszállítás még akkor sem teljesült, de ez már a futárcég hibája volt. szerda helyett szombatok kaptam kézhez, sok-sok telefon ut án...

Játékfarm.hu (2 hónapja) Kedves Zsuzsa! Köszönjük értékelését, még egyszer elnézést a két napos csúszásért. Miután átadtuk a futárnak a csomagot, úgy gondoltuk megkapja másnapra, hisz így szól a szerződés.Mikor megtudtuk, hogy nem került kiszállításra,plusz költségünkre kértük, hogy vigyék ki szombati napon, mert nagyon sürgős. Ettől függetlenül reméljük legközelebb is megkeres minket. Üdvözlettel: Lipócziné Ági


A bolt vásárlója

Minden rendben volt: végül telefonos megbeszélés után a munkahelyemre hozták el a csomagot, rugalmasak voltak. Csak ajánlani tudom.


Fekete Mónika

Nagyon elégedett vagyok, korrekt visszaigazolás a megrendelésről, udvarias stílus és gyors szállítás! Profi csapat!


A Bolt vásárlója

Sajnos a kért kónyvek közül 2-t lehetett beszerezni, de az eladó még aznap telefonon megkeresett és kérdezte kérem-e az egy darab kiszállítását illetve jelezte, hogy leveszik a honlapról. A futár a szállítást e-mail-ben előre jelezte, majd a kiszállítás előtt telefonon is felkeresett.


A bolt vásárlója

Nagyon odafigyelnek a vevőikre. Kedves, gyors és pontos volt a kiszolgálás. E-mail-ben és telefonon keresztül is tájékoztattak a rendelésem állapotáról. Csak jó véleményt tudok írni.


Szilvia

Ami tetszett: Hihetetlen gyorsaság, példa értékű, folyamatos tájékoztatás. Amin lehetne változtatni: Nincs lehetőség online fizetésre. Vagy banki utalás, vagy utánvét. Lehet, nem fontos, de nekem hiányzott. Játékfarm: Köszönjük az észrevételt: most már a legmodernebb online Simple fizetést is igénybe lehet venni: Lipócziné Ági


Éva

Megbízható webáruház, ajánlom mindenkinek.


E. Ferenc

6 napig tartott a kiszállítás (rendelés időponjától)  


Papp Istvánné

Mindennel nagyon elégedett vagyok a termékkel,a gyors kiszállással és mindennel!!!!


Ildikó

Ügyfélszolgálat: Nagyon kedvesek, segítőkészek, alkalmazkodóak, gyors ügyintézés és szállítás, gondos csomagolás mindennel tökéletesen elégedett vagyok, biztos, hogy máskor is fogok itt vásárolni!!! 2017.02.18.


Hajnal Valéria

Ügyfélszolgálat: Udvarias, segítőkész, minden szempontból kitűnőnek értékelem. 2017.02.18


Bencsik G.

Ügyfélszolgálat: Tökéletesen működik! Rendelés: Gyors precíz, érhető. Rendelés: Nagyon gyors. Fizetés: Rugalmas és bármelyik fizetési konstrukció elérhető. Reklamáció: Nem volt szükség ilyenre.


Vígh B. Eszter

Ügyfélszolgálat: Kiváló kommunikáció, gyorsaság! Rendelés: Azonnali válaszreakció! Rendelés: 1 munkanapon belül megkaptam. Fizetés: Előre fizetés, minden rendben! Reklamáció: Semmi negatívum!


Levente

Ügyfélszolgálat: Mivel "gondtalan" rendelés volt, ezért nem kellett az ügyfélszolgálattal beszélni. A kapott emailek egyértelműek. Rendelés: Nagyon egyszerű volt megrendelni a webes felületen. Összességében olyan volt ez a rendelés, amilyennek mindegyiknek lennie kellene: nem kellett vele foglalkozni.. Rendelés: Postapontra kértem a szállítást, pár nap alatt ott volt, de nem is volt sürgős, úgyhogy elégedett vagyok.


Barta Ildikó

Ügyfélszolgálat: Nagyon kedvesek, segítőkészek voltak Rendelés: Minden rendben volt, a termék kifogástalan. 2017.02.14


Emese

Egyszerű rendelés, megfelelő tájékoztatás. Nagyon elégedett vagyok, mindenkinek csak ajánlani tudom! 2017.02.04.


Horváth Anna

Nagyon elégedett vagyok a szállítással. Minden információt megkaptam a szállítással kapcsolatban, és a rendelt termék is gyorsan megérkezett. 2017.01.30


Zugó Istvánné

Ügyfélszolgálat: Kedves udvarias , és segítőkész a kiszolgálás. Rendelés: Interneten keresztül Rendelés: Gyors , és pontos, sérülés mentes. Fizetés: Utánvétel forintban Reklamáció: Nincs , megvagyok elégedve. Minden szuper. Kevés az ilyen JÓ és GYORS kiszolgálás .Még egyszer nagyon köszönöm,Biztos örülni fog a kis unokám, mert nagyon szeret be segíteni a főzöcskébe.


Jakab T

Ügyfélszolgálat: Segítőkészek, kommunikatívak!Minden lépésről értesítenek! Rendelés: Minden rendben van a boltban és a honlapon is jó minőségű termékek! Rendelés: Korrekt, a személyes átvételt próbáltam.


Julianna

Ügyfélszolgálat: Kedvesek és segítőkészek! Mindenkinek ajánlom őket! Megbízható bolt! Sok csillag!


Márti

Kérdés esetén szinte azonnali válszt kaptam, ami számomra nagyon pozitív és megnyugtató volt! :) 2017.02.20


Szabó Szilvia

Maximálisan meg vagyok elégedve. Minden a legnagyobb rendben ment. NAGYON KEDVESEK, folyamatosan tájékoztattak mindenről! !! Csak ajánlani tudom.


További vélemények:

Árukereső: Játékfarm játék webáruház vélemények

Árgép: Játék webáruház játék webáruház vélemények