Barion Pixel
Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Gyurma játékok - Játékfarm

Gyurma játékok

A gyurmázás, mint játék mindenki számára ismerős lehet. A régi időkben nem volt nagy választék a gyurmák terén, de ma már sokféle változatban kaphatóak. Léteznek intelligens gyurmák, süthető gyurmák, könnyebben formázható ( MadMatter) gyurmák. Színesek, érdekesek és nagyon jó élményt nyújtanak gyurmázás közben. 
Gyurmák Különleges Homok - Gyurma (Kinetic Sand, Mad Mattr Intelligens gyurmák Mágneses intelligens gyurma Világító Intelligens gyurma Alap intelligens gyurma Színváltós Intelligens gyurma Csillámló intelligens gyurma Különleges intelligens gyurma Homokgyurma Süthető gyurma Levegőn száradó gyurma Hagyományos gyurma Mesehősök Lányos gyurma szettek Fiús szettek Ékszerkészítő szettek Szerepjáték, foglalkozás szettek Gyurmázás kiegészítők Agyag

Különleges Homok - Gyurma (Kinetic Sand, Mad Mattr)

Kinetic Sand egyedülálló élmény, amely korlátlan szórakozást, tanulást és fejlődést kínál mindenki számára és minden otthonba.

Intelligens gyurmák

Törik, mint a porcelán, pattan, mint a labda, nyúlik, mint a rágógumi és szakad, mint a papír… Mi lehet ez? Hát az intelligens gyurma! Próbáld ki, felejthetetlen játékban lehet részed!
2.230 Ft
Raktáron
5.890 Ft
Raktáron
6.490 Ft
Raktáron
8.990 Ft
Raktáron
2.490 Ft
Raktáron
5.820 Ft
Raktáron
1.030 Ft
Raktáron