Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Paraméterek

Ajánlott korosztályquestion_mark 6 éves kortól
Játékidő Közepes (30-60 perc)
Játékosok száma 2-6 fő
Nyelv Magyar

FB vélemények

 

Pozitivity személyiségfejlesztő társasjáték

Ár:
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 59980
Gyártó: Magyar termék
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés:

A Pozitivity társasjáték segíti a személyiségfejlődést, valamint a társ- és csoportismereti folyamatokat. Manapság a gyermekek nagyobb százalékában nem az értelmi képességeivel van gond, vagy lemaradás, hanem épp az önbizalmával, társasival kapcsolataiban, kudarctűrésében. A Pozitivity hozzájárul a pozitív énkép kialakulásához, erősíti az önbizalmat, az erősségekre irányítja a figyelmet, így növeli az önbecsülést és a társak megbecsülését. Megerősítéseket közvetít minden játékos felé, melyeket a többiek visszajelzései még hangsúlyosabbá tesznek, a játéktáblán való barangolás során pedig a pozitív pszichológia képviselői által  eredményesnek tartott boldogságfokozó technikákkal is újra és újra találkozhatnak a gyerekek és a felnőttek.


Játékfarm szállítási Információk Játékfarm szállítási információk

Kicker 3-as(termék oldal)

Leírás

Pozitivity személyiségfejlesztő társasjáték részletek:

 

Hová tudjuk elképzelni a Pozitivityt? Osztályfőnöki órákra, boldogságórákra, klub délutánokra, személyiségfejlesztő és önismereti foglalkozásokra, osztálykirándulásokra, táborokba, baráti összejövetelekre, családi programként ajánljuk a játékot. Megfelelően adaptálva a kisiskolásoktól a középiskolásokig bármelyik korosztály számára tartalmas és kellemes időtöltés lehet. De felnőttek számára is jó kikapcsolódási lehetőség. A játék segítheti a családtagok érzelmi kötelékének erősítését, akár a gyerek-szülő, akár a szülő-szülő kapcsolatot.. A Pozitivity remekül működik akkor is, ha a gyerekek maguk játsszák, de az alsós korosztálynál mindenképp javasoljuk, hogy egy felnőtt játékvezető irányítsa a játékot. A játékvezető a játék megkezdése előtt olvassa végig a játékhoz tartozó kártyák szövegeit! Elképzelhető, hogy a csoportja ismeretében szükségesnek látja egy-egy kérés vagy feladat kihagyását a játékból. Minden kártyacsomaghoz tartozik 5-5 üres kártyalap, melynek célja, hogy az adott osztályhoz/csoporthoz/családhoz igazítva lehessen saját feladatokat ráírni.

A játékot 2-6 fő vagy 2-6 csapat játszhatja. Amennyiben csapatok játszanak együtt, bizonyos feladatokat a csapat minden tagjának meg kell oldania a
rendelkezésre álló egyperces játékidőn belül, egyébként pedig érdemes egy sorrendet megállapítani, hogy ki ki után következik a kártyák kihúzásában.

 

Játékfarm.hu - Élmény - Játék - Tanulás

Facebook értékelések

Izgalmas játékok amelyeket sokan választottak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő