Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Paraméterek

Ajánlott korosztály 9 éves kortól
Játékidő Közepes (30-60 perc)
Játékosok száma Családi (2-5 fő)
Nyelv Magyar

Phix pszichológiai társasjáték kiskamaszoknak

Ár:
12.900 Ft (10.157 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 58708
Gyártó: Phix
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2020. szeptember 22.
Szerezhető hűségpontok: 129

Ismerd meg jobban gyermekedet!

A PHIX Önbizalom-fejlesztő, lelki problémát kezelő, pszichológus által készített társasjáték sok mindenben segítségedre lehet.

 A játék segítségével megtanulhattok, egymásra figyelve kommunikálni, erősíteni a magad és gyermeked önbizalmát, továbbá fejlesztheted az egymás közti kommunikációt, érzelmi kultúrát, a családon belüli összetartást és bizalmat.


♨️Vásárold meg most csak 12.900 Ft-ért!♨️

Játékfarm szállítási Információk Játékfarm szállítási információk

Átlagos értékelés:

Kicker 3-as(termék oldal)

Leírás

Phix pszichológiai társasjáték kiskamaszoknak részletek:

 pszichológiai társasjáték

 

Néhány szó a Phix pszichológiai társasjátékról:

A pszichológiai játék fő témakörei:

/a kérdések külön - külön paklikon vannak a fiúknak, a lányoknak és szülőknek/

  • Iskolai problémák
  • Barátok
  • Prevenció – megelőzés

A „témakör” kártyák egyik oldalán található a témakőr szerinti kérdés. Minden kártyán 2 db kérdés található. A kártya húzójának a homokóra megfordítása után 1 perce van a válaszadásra úgy, ahogyan ő gondolja .A második kérdésnél  válaszoljunk  úgy, ahogyan szerintünk a helyes viselkedés, törekvés lenne illetve lett volna , abban a helyzetben illetve szituációban. Szintén 1 perc áll a rendelkezésünkre.

A második válasz után elővesszük a füzetet az adott témakörhöz, az adott témakörön belüli kártya számhoz lapozunk. /Mindegyik kártya meg van számozva a könnyebb kezelhetőség érdekében./ Ott egy szövegrész található a pszichológus tanácsaival, hogy erre a kérdésre mi lenne a helyes gondolat illetve reakció.

Mellék témakörök:

„Szeretném, ha megváltoznál” mezők

Ha a játékos erre a mezőre lép, lehetősége van elmondani, hogy mi az, ami rosszul esik neki akár a szülő, akár a gyermek viselkedésével kapcsolatban és kérheti, hogy változtasson rajta

Jövőkép - álmok

A játék vége felé közeledve az út kettéágazik, itt választhatunk, merre megyünk tovább: folytatjuk az eredeti utunkat vagy a jövőkép - álmok mezőn haladunk tovább.

Bónusz mező:  Pontszerzési lehetőség !

Ha a játékos erre a mezőre lép, húzzon egy kártyát és oldja meg, a kártyán szereplő játékos feladatot a dobozban található lufi segítségével. Ha ezt ügyesen teljesíti, akkor megkapja a kártyán lévő pontszámot. Csak itt, a bónusz mezőkön lehet pontszámokat gyűjteni. A szerencsén is múlik, hogy ki lesz végül a győztes, hisz ahhoz, hogy pontot szerezzünk, rá kell lépnünk a bónusz mezőre. :-))) Ebben a játékban nem az a győztes, aki elsőként ér a célba, hanem az, aki a legtöbb pontszámot gyűjtötte a bónusz mezőre lépve, az ott megoldott feladatokkal! 

A Phix pszichológiai társasjáték menete:

A játékot az a játékos kezdi, aki a legtöbbet dob a dobókockával. Utána a második legtöbbet dobott játékos következik, és így tovább.

A dobókocka által dobott számot leszámolva lépj az adott mezőre, majd a " Játékról " címszó alatt leírtak szerint válaszolj a kártyán szereplő kérdésére.

A játékot az a játékos nyeri, aki a bónuszkártyán lévő feladatot maradéktalanul teljesítette, és az így kapható pontokból a legtöbbet szerezte a játék során. / Pontokat csak a bónusz feladatokkal lehet szerezni. /

Ebben a játékban nincs” Cél” mező. Ha úgy sikerült dobnod, hogy a játékmező elfogyott, akkor a játéknak számodra vége. Számold össze a bónuszpontjaidat!   Az a nyertes, aki a legtöbb pontot gyűjtötte!

Ajánlott korosztály: 9-13 éves korosztály számára

Játékosok száma: családi /2-4 fő/

Tartozékok:

1 db játéktábla,1 db dobókocka, 1 db homokóra, 4 db bábú, 1 db lufi, 1 db pszichológiai tanácsokat tartalmazó füzet, ami 144 oldal hasznos tanácsot is tartalmaz.

A Phix pszichológiai társasjáték kiskamaszoknak ára most csak 12.900 Ft ♨️

✔️Szállítás:  A "raktáron" lévő termékek várható kiszállítási ideje: 1-2 munkanap. A "rendelhető" termékek várható kiszállítási ideje: 2-4 munkanap. Igyekszünk a legjobb és a leggyorsabb kiszolgálást nyújtani. A rendelés menetéről folyamatos és pontos információt küldünk.✔️

Játék webáruház bizalom termékoldal

Élményt adó játékok - Játékfarm játék webáruház Gondos csomagolás - Játékfarm játék webáruház Bankkártyás fizetés - Játékfarm játék webáruház Akár ingyenes szállítás- Játékfarm játék webáruház 30 napos pénzvisszafizetési garancia - Játékfarm játék webáruház

 

Csomagban olcsóbb! Vedd meg kedvezményesen!

Pszichológiai csomag

Izgalmas játékok amelyeket sokan választottak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!