Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Paraméterek

Ajánlott korosztályquestion_mark 13 éves kortól
Játékidő Közepes (30-60 perc)
Játékosok száma 2-8 fő
Nyelv Magyar

FB vélemények

 

Relativity személyiségfejlesztő pszichológiai társasjáték

Ár:
7.900 Ft (6.220 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 59998
Gyártó: Magyar termék
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés:

Relativity játékunk felnőttek számára készült. Ismerd meg társadat, barátaid, szerelmed a játék segítségével! Érzelmi fejlődés, és önismeret garantált! Relativity  játékunk felnőttek számára készült, kiválóan alkalmas önmagunk és társaink jobb megismerésére. Fejleszti az érzelmi intelligenciát, a társas készségeinket és az értékek vonatkozásában való gondolkodást, ezáltal hatékonyan hozzájárulhat személyiségünk fejlődéséhez. Relativity Érték-kaleidoszkóp.


Játékfarm szállítási Információk Játékfarm szállítási információk

Kicker 3-as(termék oldal)

Leírás

Relativity személyiségfejlesztő pszichológiai társasjáték részletek:

 

Fejleszti az érzelmi intelligenciát, a társas készségeinket és az értékek vonatkozásában való gondolkodást, ezáltal hatékonyan hozzájárulhat személyiségünk fejlődéséhez.

A kaleidoszkópban a kis színes darabkák mindig ugyan azok. A varázslatos látvány azonban mindig és mindenkinek más és más. Így van ez az értékekkel is. A logoterápia és egzisztenciaanalízis megalapítója Viktor Frankl (1905-1997) szerint az értékek objektív értelemben adottak, de saját magunk számára egy sajátosan ránk jellemző mintázatban állnak össze. Mindenki másmilyen képet lát, csupán egy töredéket sokszor tükrözve. Milyen képet látok én? És milyet a többiek?

A játék kártyáin különféle szavak szerepelnek, amelyek egy része kellemes, más része kellemetlen érzéseket ébreszthet bennünk. Kockadobás alapján különféle feladatokat kell elvégeznünk a kezünkben lévő kártyákkal. Ezek fognak segíteni bennünket az értékeken való gondolkodásban, és abban, hogy bepillantást nyerjünk a társaink, és főleg a saját magunk által képviselt értékrendbe.

Ebben a játékban : lehetőséged nyílik önmagad és a társaid jobb megismerésére, megtanulsz az értékek vonatkoztatási rendszerében gondolkodni, megláthatod a dolgok másik oldalát is., megértheted mások nézőpontját, megtudhatsz dolgokat magadról a többiek szemszögéből, tökéletesedik a kommunikációd, árnyaltabbá válik a világlátásod, fejlődik az érzelmi intelligenciád.

2-8 játékos részére
13 éves kortól!

Játékfarm.hu - Élmény - Játék - Tanulás

Facebook értékelések

Izgalmas játékok amelyeket sokan választottak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő