Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Paraméterek

Ajánlott korosztályquestion_mark 13 éves kortól
Játékidő Közepes (30-60 perc)
Játékosok száma Családi (2-5 fő)
Nyelv Magyar

FB vélemények

 

Identity - pszichológiai társasjáték

Ár:
10.990 Ft (8.654 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 59999
Gyártó: Magyar termék
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés:

Az Identity- pszichológiai társasjátékot ajánljuk felnőtteknek, baráti társaságoknak, iskolai, de akár óvodai intézményeknek, mentálhigiénés szakembereknek, egyházi intézményeknek, egyetemeknek, főiskoláknak, kollégiumoknak. Miért is ilyen sokrétű? Mert megtalálhatóak benne a klasszikus társasjáték elemek is, hisz dobókockával dobunk, majd ezt követően lépünk,de még véletlenül sem az nyer aki legelőrébb van a táblán....

Játékfarm szállítási Információk Játékfarm szállítási információk

Kicker 3-as(termék oldal)

Leírás

Identity - pszichológiai társasjáték részletek:

 

Hogy mi is az Identity társasjáték célja? Egy szeretetteljes, ítélkezésmentes, barátságos légkör kialakítása. A játék folyamán tanulunk magunkról, másokról, elfogadásról, meghallgatásról.

Játékszabály:

Az Identity társasjáték játékszabályát ne egy feketén fehéren leírt játékszabálynak tekintsd, sokkal inkább etikai és lélektani törvényeken alapul.Az saját érzéseink, élményeink feltárása érzékeny és kockázatos dolog. Az emberek a legbensőbb, legérzékenyebb érzéseit, mutatják meg egymásnak némely feladat kapcsán. Ennek fogadásához biztonságos, elfogadó közegre van szükség. Ezt a bizalmas légkört nagyon könnyen meg lehet törni a legjobb szándékú baráti ugratással, jóindulatú tanácsadással, saját vélemény poénos beszólásával. Gondoljunk csak bele, ha mi beszélünk érzékenyen érintő témáról... egy kritikus megjegyezés, poénosnak szánt beszólás akár végleg visszazárja további megnyilvánulásainkat. Ennek érdekében:

  • Senkit se szakítsunk félbe
  • Ne kritizáljuk, bíráljuk egymást
  • Ne elemezzük a másik embert
  • Ne értelmezzük, amit a másik mondott
  • Ne adjunk tanácsot
  • Kijelentéseink alanya az „én” legyen
  • Ne forszírozzuk, hogy valaki beszéljen, ha passzolni akar
  • Ne sajátítsuk ki a csoport figyelmét, ne beszéljünk másról.

Az Identity pszichológiai társasjáték célja:

Ahogy fentebb már írtam: pillantsunk rá még ismeretlen területeinkre, és gyűjtsünk újabb puzzle-darabokat személyiségünk – és ezzel sorsunk – nagy kirakós játékához. Eközben, mintegy mellesleg, bővüljön pszichológiai tudásunk is a háttérmagyarázatok által, a kommunikációs szabályok alkalmazása pedig járuljon hozzá kommunikációs kultúránk, érzelmi intelligenciánk fejlődéséhez a mások iránti elfogadásunk és empátiánk erősítése révén. Mivel pedig ez játék elsősorban “társasnak” lett megálmodva (noha, persze, zárkózottak egyedül is játszhatják), legyen az is velejárója, hogy megnyílnak és közelebb kerülnek a játékosok egymáshoz, és sok-sok mindent megtudnak a másikról, olyat is, ami a mindennapi élet egyszerű érintkezéseiben esetleg rejtve maradna. Legyen tehát kapcsolatépítő hatása is a játéknak.

Játékfarm.hu - Élmény - Játék - Tanulás

Csomagban olcsóbb! Vedd meg kedvezményesen!

Facebook értékelések

Izgalmas játékok amelyeket sokan választottak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő