Barion Pixel
Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü
Ár:
12.990 Ft (10.228 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Ajánlott korosztály 9 éves kortól
Játékidő Közepes (30-60 perc)
Játékosok száma 2-4 fő
Nyelv Magyar
EAN 5999860412007
Népszerűséginformation_mark ⭐⭐⭐⭐⭐ (140)

Phix kommunikációs pszichológiai társasjáték 9-13 éves kiskamaszoknak

Ár:
12.990 Ft (10.228 Ft + ÁFA)
Gyártó: Phix
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2022. szeptember 27.
Cikkszám: 58708
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)

Szállítási és Raktár információk⇒

Termék leírás

Ismerd meg jobban gyermekedet!

A PHIX Önbizalom-fejlesztő, lelki problémát kezelő, pszichológus által készített társasjáték sok mindenben segítségedre lehet.

 A játék segítségével megtanulhattok, egymásra figyelve kommunikálni, erősíteni a magad és gyermeked önbizalmát, továbbá fejlesztheted az egymás közti kommunikációt, érzelmi kultúrát, a családon belüli összetartást és bizalmat. Ezzel a társasjátékkal közelebb kerülhetünk gyermekeinkhez. Legyen hetente egy kis időnk, amikor csak a kamasz gyermekünkre figyelünk! Egy tea vagy egy süti mellett, csak egymásra figyelve társasozzunk, beszélgessünk Alapvető probléma, hogy a szülők nem tudnak vagy nincs is idejük beszélgetni gyermekeikkel. Ez a játék éppen abban segít, hogy feloldja azokat a lehetséges gátakat, melyek a szülők és kamaszok közötti hatékony és jó kommunikációt akadályozzák! A pszichológus által összeállított kártyákkal könnyebb lesz beszélgetni egymással. Ily módon a játék segít közelebb kerülni gyermekeinkhez, és megérteni mindazt, amit egy kamasz megél.
Könnyebben megérthetjük, hogy gyermekünk hogyan látja és kezeli az őt körülvevő világot. A PHIX Önbizalom-fejlesztő, kommunikációs, pszichológus által készített társasjáték, sok mindenben segítségedre lehet. 

A játék segítségével megtanulhattok, egymásra figyelve kommunikálni, erősíteni a magad és gyermeked önbizalmát, továbbá fejlesztheted az egymás közti kommunikációt, érzelmi kultúrát, a családon belüli összetartást és bizalmat. A MAI VILÁGBAN A KISKAMASZOKNAK RENGETEG PROBLÉMÁVAL KELL MEGKÜZDENIÜK, NE HAGYJUK ŐKET MAGUKRA!

Nézd meg a többi Pszichológiai társasjátékot is!


Szerezhető hűségpontok: 130

Leírás

 pszichológiai társasjáték

 

Néhány szó a Phix pszichológiai társasjátékról:

A pszichológiai játék fő témakörei:

/a kérdések külön - külön paklikon vannak a fiúknak, a lányoknak és szülőknek/

  • Iskolai problémák
  • Barátok
  • Prevenció – megelőzés

A „témakör” kártyák egyik oldalán található a témakőr szerinti kérdés. Minden kártyán 2 db kérdés található. A kártya húzójának a homokóra megfordítása után 1 perce van a válaszadásra úgy, ahogyan ő gondolja .A második kérdésnél  válaszoljunk  úgy, ahogyan szerintünk a helyes viselkedés, törekvés lenne illetve lett volna , abban a helyzetben illetve szituációban. Szintén 1 perc áll a rendelkezésünkre.

A második válasz után elővesszük a füzetet az adott témakörhöz, az adott témakörön belüli kártya számhoz lapozunk. /Mindegyik kártya meg van számozva a könnyebb kezelhetőség érdekében./ Ott egy szövegrész található a pszichológus tanácsaival, hogy erre a kérdésre mi lenne a helyes gondolat illetve reakció.

Mellék témakörök:

„Szeretném, ha megváltoznál” mezők

Ha a játékos erre a mezőre lép, lehetősége van elmondani, hogy mi az, ami rosszul esik neki akár a szülő, akár a gyermek viselkedésével kapcsolatban és kérheti, hogy változtasson rajta

Jövőkép - álmok

A játék vége felé közeledve az út kettéágazik, itt választhatunk, merre megyünk tovább: folytatjuk az eredeti utunkat vagy a jövőkép - álmok mezőn haladunk tovább.

Bónusz mező:  Pontszerzési lehetőség !

Ha a játékos erre a mezőre lép, húzzon egy kártyát és oldja meg, a kártyán szereplő játékos feladatot a dobozban található lufi segítségével. Ha ezt ügyesen teljesíti, akkor megkapja a kártyán lévő pontszámot. Csak itt, a bónusz mezőkön lehet pontszámokat gyűjteni. A szerencsén is múlik, hogy ki lesz végül a győztes, hisz ahhoz, hogy pontot szerezzünk, rá kell lépnünk a bónusz mezőre. :-))) Ebben a játékban nem az a győztes, aki elsőként ér a célba, hanem az, aki a legtöbb pontszámot gyűjtötte a bónusz mezőre lépve, az ott megoldott feladatokkal! 

A Phix pszichológiai társasjáték menete:

A játékot az a játékos kezdi, aki a legtöbbet dob a dobókockával. Utána a második legtöbbet dobott játékos következik, és így tovább.

A dobókocka által dobott számot leszámolva lépj az adott mezőre, majd a " Játékról " címszó alatt leírtak szerint válaszolj a kártyán szereplő kérdésére.

A játékot az a játékos nyeri, aki a bónuszkártyán lévő feladatot maradéktalanul teljesítette, és az így kapható pontokból a legtöbbet szerezte a játék során. / Pontokat csak a bónusz feladatokkal lehet szerezni. /

Ebben a játékban nincs” Cél” mező. Ha úgy sikerült dobnod, hogy a játékmező elfogyott, akkor a játéknak számodra vége. Számold össze a bónuszpontjaidat!   Az a nyertes, aki a legtöbb pontot gyűjtötte!

Életkor: 9 - 13 éves kiskamaszok számára
Játékosok száma: 2–4 fő
Játékidő: kb. 30–60 perc
Játék típusa: önbizalom-fejlesztő, lelki problémát kezelő, kommunikációs pszichológiai társasjáték

artozékok:

1 db játéktábla,1 db dobókocka, 1 db homokóra, 4 db bábú, 1 db lufi, ♨️Vásárold meg most csak 12.990 Ft-ért! ♨️
Gyors és pontos szállítás -Gondos csomagolás - Értesítés a rendelés minden mozzanatáról - Játékfarm: Magyar családi vállalkozás
♨️

✔️Szállítás:  A  "raktáron" lévő termékek azonnal átvehetőek az üzletünkben (Debrecen, Széchenyi utca 42)
A "raktár-on" lévő termékek várható kiszállítási ideje: 1-2 munkanap.
A "rendelhető" termékek várható kiszállítási ideje: 2-4 munkanap. Igyekszünk a legjobb és a leggyorsabb kiszolgálást nyújtani. A rendelés menetéről folyamatos és pontos információt küldünk.✔️

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 02. 20.
Élmény vele játszani és tapasztalni.