Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü
Ár:
6.640 Ft (5.228 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Ajánlott korosztály 10 éves kortól
Játékidő Hosszú (60 perc fölött)
Játékosok száma 2-4 fő

A Tiltott Sziget társasjáték

Ár:
6.640 Ft (5.228 Ft + ÁFA)
Gyártó: Gamewright
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 55241
Szerezhető hűségpontok: 67
Átlagos értékelés:

Találjátok meg az összes kincset, mielőtt az egész süllyedő sziget a víz alá kerül! Együttműködés, csapatszellem, stratégia - és hatalmas újrajátszási lehetőség a Tiltott sziget kooperációs társasjátékban!
♨️Vásárold meg most csak 6.640 Ft-ért!♨️

Játékfarm szállítási Információk Játékfarm szállítási információk

Youtube videók

Leírás

A Tiltott Sziget társasjáték részletek:

 

A Tiltott sziget egy vizuálisan lenyűgöző kooperációs társasjáték 2-4 fő részére már 10 éves kortól. Mint minden kooperációs társasjátékban, a cél itt sem az, ki nyeri meg a játékot, hiszen a játékosok egy csapatként, együttműködve haaladnak a cél felé, s végül vagy mind nyernek, vagy mind veszítenek.

A Tiltott sziget társasjátékban egy olyan sziget világa jelenedik meg előttünk, ahol a négy, felbecsülhetetlen értékű szent kincset tartják, melyekkel irányítani lehet az őselemeket. Ám a kincsek egykori elrejtői, hogy megvédjék azokat, úgy tervezték a szigetet, hogy azon nyomban elsüllyedjen, amint betolakodó lép a területére. A játékosok célja tehát, hogy még a sziget elsüllyedése előtt kimenekítsék a kincseket - ám ez közel sem olyan egyszerű...

A játék során a játékosok felváltva mozgatják a lapkákból álló "sziget" körül figuráikat, de ahogy fejlődik a játék, egyre több csempe süllyed el, elérhetetlenné válnak szigetrészletek, és a feszültség is egyre fokozódik. A játékosok több stratégiai közül választhatnak, hogy megakadályozzák a sziget elsüllyedését, miközben összegyűjtik a kincseket. Ám ahogy a vízszint emelkedik, egyre több áldozatot kell hoznia a csapatnak. A játék hatalmas újrajátszási értékkel rendelkezik, hiszen több nehézségi fokkal és különböző karakterfelosztásokkal variálhatjuk a történetet. 

A játék amellett, hogy kooperációra sarkall, javítja a csapatban való együttműködőkészséget, a kreatív problémamegoldást, a logikát és a taktikai gondolkodást, gyönyörűen és aprólékosan kivitelezett játékelemeivel és mutatós, könnyen értelmezhető kártyáival élethűen visszaidézik a sziget hangulatát. 

A A Tiltott Sziget társasjáték ára most csak 6.640 Ft ♨️

✔️Szállítás:  A "raktáron" lévő termékek várható kiszállítási ideje: 1-2 munkanap. A "rendelhető" termékek várható kiszállítási ideje: 2-4 munkanap. Igyekszünk a legjobb és a leggyorsabb kiszolgálást nyújtani. A rendelés menetéről folyamatos és pontos információt küldünk.✔️

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!