Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Paraméterek

Ajánlott korosztály 9 éves kortól
Játékidő Közepes (30-60 perc)
Játékosok száma Családi (2-5 fő)
Nyelv Magyar

Mr. Jack in London társasjáték

Ár:
7.860 Ft (6.189 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 58289
Gyártó: Hurrican Games
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 79

A Mr. Jack in London egy vérfagyasztóan izgalmas kétszemélyes nyomozós társasjáték, melyben hasfelmetsző Jack menekül a szemfüles nyomozó karmai elől. El tudnád kapni nyomozóként a hasfelmetszőt? Vagy inkább Jack bőrébe bújva bujkálnál London szűk utcáin? Logika, rafináltság, takikázás 8 körön át - és már meg is nyerted a játékot!

Játékfarm szállítási Információk Játékfarm szállítási információk

Átlagos értékelés:

Kicker 3-as(termék oldal)

Leírás

Mr. Jack in London társasjáték részletek:

 

A Mr. Jack in London egy London utcáin játszódó, vérfagyasztóan izgalmas nyomozós társasjáték, melyben hasfelmetsző Jack menekül a szemfüles nyomozó elől. A játék elején az egyik játékos Jack szerepét ölti magára, aki a táblán lévő 8 szereplő egyike lesz. Csak ő fogja tudni a játék végéig az igazi gyilkos kilétét, célja pedig, hogy mielőbb kimeneküljön a kerületből - persze feltűnést nem keltve az iszkolásával! A másik játékos a rendőrfelügyelőt alakítja (figurája nincsen), és igyekszik a gyanúsítások során felfedni Mr. Jack valódi kilétét. Ám óvatosnak kell lennie: a játék során csak egyetlen gyanúsítottat tartóztathat le - ha rosszul következtet, Jacknek hűlt helyét leli. 

A játék nyolc körből áll, ennyi idő alatt kell elmenekülni vagy rájönni Jack kilétére. A játékosok mozgathatják a figurákat, használhatják különleges képességeiket, fénybe vagy árnyékba helyezhetik őket - a tanúk pedig vallanak a kör végén aszerint, hogy Jack látható-e (fényben áll-e vagy van mellette másik szereplő) vagy nem látható (árnyékban áll egyedül). A felügyelő így tudja kikövetkeztetni a körök során, vajon melyik szereplő bőrébe bújt a rejtélyes gyilkos! Jacknek is észnél kell lennie, hiszen figyelnie kell, hogy lépéseivel összezavarja a felügyelőt, és olyan döntéseket hozzon, amivel rejtve tarthatja karakterét. A játék akkor ér véget, ha a nyomozó meggyanúsítja a tettest: ha eltalálja, ő nyer, ha nem jó a tippje, a játékot Mr. Jack nyeri. A játék a 8. kör után automatikusan véget ér, és Jack győz.

Mindkét játékosnak szüksége van hidegvérre, intuícióra, jó logikára, előrelátásra és taktikai érzékre - ha nincs, a játék segít idővel kifejleszteni ezeket! Szerezd be Te is ezt a rémületesen izgalmas játékot, mely nem hiányozhat a polcodról!

Játékfarm.hu - Élmény - Játék - Tanulás

Játék webáruház bizalom termékoldal

Élményt adó játékok - Játékfarm játék webáruház Gondos csomagolás - Játékfarm játék webáruház Bankkártyás fizetés - Játékfarm játék webáruház Akár ingyenes szállítás- Játékfarm játék webáruház 30 napos pénzvisszafizetési garancia - Játékfarm játék webáruház

 

Izgalmas játékok amelyeket sokan választottak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Facebook értékelések