Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü
Ár:
43.690 Ft (34.402 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Ajánlott korosztály 12 éves kortól
Játékidő Hosszú (60 perc fölött)
Játékosok száma 1-5 fő
Nyelv magyar
EAN 5999566844911

Terraformátor gyűjtődoboz

Ár:
43.690 Ft (34.402 Ft + ÁFA)
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2022. július 11.
Cikkszám: 55972
Szerezhető hűségpontok: 437


Leírás

A Terraformátor gyűjtődoboz. Az alapjátékot és a kiegészítőket nem tartalmazza! Minden eddigi kiadást egy dobozban el tudsz helyezni. A játék kiegészítőjével a játékidő marad kb.2 óra hossza.

Szállítási információ

Leírás

 

A Terraformátor gyűjtődoboz egyszerre tárolási lehetőség az összes eddig megjelent Mars Terraformálása anyaghoz - az alapjátékhoz, öt bővítményhez és az első játékos roverhez - és egy 3D-s tereptárgyakból álló készlet a játék feldobásához. A doboz a következőket tartalmazza: 24 városlapka (hat tervből egyenként négy darab) 40 erdei csempe (nyolc darab ötféle mintából) 9 óceánlapka 14 különleges lapka (az eredeti tizenegy, valamint három új lapka). A Terraformátor gyűjtődoboz három új kártyát is tartalmaz, amelyek a három új speciális lapkához kapcsolódnak, valamint kártyatagolókat és öt műanyag jelölőt a globális paraméterekhez.

A Terraformátor Gyűjtődoboz több, mint 90 3D nyomtatott területlapkával és különféle jelölőjével nem hiányozhat egyetlen valamire való terraformátor gyűjteményéből sem!

A doboz tartalma:

- 3 felújított projekt kártya (Deimos leszáll, Nagy gát és Mágneses tér generátor), és a hozzájuk tartozó kartonlapkák és 3D nyomtatott területjelzők
- 1-1 darab 3D-s területjelző minden saját lapkával rendelkező projektkártyához
- 24 darab 3D-s városjelölő
- 9 darab 3D-s óceánjelölő
- 40 db 3D-s zöldövezet-jelölő
- 1 darab 3D-s jelölő minden globális jellemzőhöz
- 18 műanyag kártyaelválasztó
- belső rendező a 3D lapkákhoz
- egy rendező az alapjáték részeihez (5 különböző színű játékoskocka tároló doboz, 2 szürke doboz az erőforráskockáknak, paklitartó doboz a Cégbirodalom és Kezdet kártyáknak, üresen hagyott hely a Marsjárónak)
- egy rendező a kiegészítőknek (kereskedelmi flotta hellyel, Hatalmi Játszma és Vénusz lapkák helyével, globális eseménykártyák helyével, és lobbisták helyeivel) 
 ♨️Vásárold meg most csak 43.690 Ft-ért! ♨️
Gyors és pontos szállítás -Gondos csomagolás - Értesítés a rendelés minden mozzanatáról - Játékfarm: Magyar családi vállalkozás
♨️

✔️Szállítás:  A "raktár-on" lévő termékek várható kiszállítási ideje: 1-2 munkanap. A "rendelhető" termékek várható kiszállítási ideje: 2-4 munkanap. Igyekszünk a legjobb és a leggyorsabb kiszolgálást nyújtani. A rendelés menetéről folyamatos és pontos információt küldünk.✔️

Vélemények

Még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!