Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü
Ár:
3.900 Ft (3.071 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Ajánlott korosztály 9 éves kortól
Játékidő Hosszú (60 perc fölött)
Játékosok száma 2-6 fő
Nyelv Magyar

Teremhet-e a szőlő fügét? Mesélős kvíz társasjáték

Ár:
3.900 Ft (3.071 Ft + ÁFA)
Gyártó: Parakletos
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: 64010
Szerezhető hűségpontok: 39
Átlagos értékelés:

Teremhet-e a szőlő fügét? Mesélős kvíz társasjáték? Mesélős kvíz társasjáték? Erre könnyű válaszolni. De ismerjük-e annyira a növényeket, hogy minden felmerülő kérdésre tudjuk a választ. Pl. A gránátalma honnan kapta a nevét? Melyik várost nevezi a Biblia pálmák városának? Milyen csodát tett Elizeus próféta a tökfőzelékkel?

9 éves kortól, 2-8 játékos, 30-90 perc. Fejleszti a vizuális differenciát, rész-egész fogalom elsajátítását, tárgyi tudást, taktikai gondolkodást és az ábrázolást.

Fontos, hogy gyermekeink tanuljanak, fejlődjenek. A legszebb dolog ha ezt játék közben tehetik. Ezzel a játékkal is garantált a gyermeke sikerélménye, fejlődése és a játék iránti szeretete!


♨️Vásárold meg most csak 3.900 Ft-ért!♨️

Játékfarm szállítási Információk Játékfarm szállítási információk

Leírás

Teremhet-e a szőlő fügét? Mesélős kvíz társasjáték részletek:

 

Ebben a társasjátékban százhetven kérdésre mintegy hétszáz válaszlehetőség közül választhat az, aki belemegy a játékba. Az egyes kártyatípusokkal külön-külön is, együtt is többféle szabály szerint játszhatunk: található itt növényteszt, kártya- és társasjáték, valamint karakterjáték pantomimmel, drámával, meséléssel. A különböző nehézségű játéklehetőségek több korosztály számára is élvezhetővé teszik a játékot. Jól alkalmazható hittanórákon és hittantáborokban, gyermekfoglalkozásokon, játékklubokban és családi körben egyaránt. Tartalma Színes játéktábla (60x42 cm) 16 db karakterkártya 112 db növénykártya 48 db bibliaiskola-kártya 48 db növényiskola-kártya Játékszabály, bábuk, dobókocka, 180 db értékelőpont

Fontos, hogy gyermekeink tanuljanak, fejlődjenek. A legszebb dolog ha ezt játék közben tehetik. Ezzel a játékkal is garantált a gyermeke sikerélménye, fejlődése és a játék iránti szeretete!

A Teremhet-e a szőlő fügét? Mesélős kvíz társasjáték ára most csak 3.900 Ft ♨️

✔️Szállítás:  A "raktáron" lévő termékek várható kiszállítási ideje: 1-2 munkanap. A "rendelhető" termékek várható kiszállítási ideje: 2-4 munkanap. Igyekszünk a legjobb és a leggyorsabb kiszolgálást nyújtani. A rendelés menetéről folyamatos és pontos információt küldünk.✔️

Izgalmas játékok amelyeket sokan választottak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!