Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü
Ár:
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Ajánlott korosztály 4 éves kortól
Játékidő Közepes (30-60 perc)
Nyelv Magyar

Pozitivity Family családi beszélgetős kártyajáték

Ár:
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Gyártó: Magyar termék
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 59983
Szerezhető hűségpontok: 100
Átlagos értékelés:

A Pozitivity Family kártyajáték kifejezetten családoknak lett kifejlesztve.

Együtt játszhatsz, fejlődhetsz és nevethetsz azokkal, akiket a világon a legjobban szeretsz. Erősíti az önbecsülést, a pozitív fókuszt és az összetartozást. Növeli a pszichológiai és érzelmi jóllétet. Kikapcsol, fejleszt, összehoz és elősegíti az optimista gondolkodást. Játékos együttlétet, minőségi időt és feltöltődést biztosít. Hozzájárul a pozitív élmények megéléséhez. 
Egy átlagos családban napi 7 PERCET beszélgetnek a gyerekekkel. Szerinted ez elég?


♨️Vásárold meg most csak 9.990 Ft-ért!♨️

Játékfarm szállítási Információk Játékfarm szállítási információk

Leírás

Pozitivity Family családi beszélgetős kártyajáték részletek:

 

A Pozitivity Family segítségével végre minőségi időt tölthet együtt az egész család, miközben remekül szórakoznak kicsik és nagyok egyaránt. 

  • Felejthetetlen közös élmények: A játék elősegíti, hogy a múltbeli pozitív eseményeket újra átélhessétek közösen, összehangolódjatok, kikapcsolódjatok és közben új, felejthetetlen élményeket szerezzetek együtt.
  • Kihívás, kaland, móka és sok-sok nevetés: Mivel a játék számtalan módon felhasználható, minden alkalommal tud valami újat adni. A játékos feladatok összekovácsolnak, a humoros gyakorlatok megnevettetnek, így a tartalmas, vidám családi program garantált.
  • Az érzés, hogy tényleg együtt vagytok: Amikor leültök játszani, olyankor nem a telefonotokat nyomkodjátok, nem a tévét nézitek, hanem egymásra figyeltek. Egyszerűen csak élvezd, hogy azokkal lehetsz, akiket a világon a legjobban szeretsz.
  • Teremts pozitív élményállapotot! A játék tudatosan törekszik arra, hogy különböző feladatok elvégzésén keresztül építse a családi pozitív élmények tárházát. Teszi mindezt tudományosan igazolt módszerek alapján.
  • Használd ki a történetek erejét! A játék folyamán felmerülnek majd mindenféle családi történetek, ami segít összehangolódni. A felszabadultan együtt töltött időben a történetmesélés észrevétlenül beágyazódik a család életébe.
  • Legyen az egész család Pozitivity! A pozitív gondolkodás nélkülözhetetlen a kiegyensúlyozott és boldog élethez. A Pozitivity Family óriási mértékben járulhat hozzá ahhoz, hogy az egész család elsajátíthassa az optimista szemléletmódot.
  • Fedezd fel saját és családtagjaid titkos erősségeit! Az elismerés, a dicséret felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt fontos. A játék segít megismerni saját és családtagjaink erősségeit, ezáltal növelve az önbecsülést, elősegítve a személyiségfejlődést.
  • Nyerjetek együtt, közösen! A legtöbb társasjátékkal ellentétben a Pozitivity Family a közös élményekre, az együtt elért eredményekre és az összetartásra fókuszál. Ennek a játéknak minden résztvevője garantáltan csak a győztese lehet.

A jó hír, hogy az optimizmus tanulható! A POZITIVITY FAMILY 3 különböző módon segíti elő a pozitív tudatállapot megteremtését.

A Pozitivity Family családi beszélgetős kártyajáték ára most csak 9.990 Ft ♨️

✔️Szállítás:  A "raktáron" lévő termékek várható kiszállítási ideje: 1-2 munkanap. A "rendelhető" termékek várható kiszállítási ideje: 2-4 munkanap. Igyekszünk a legjobb és a leggyorsabb kiszolgálást nyújtani. A rendelés menetéről folyamatos és pontos információt küldünk.✔️

Izgalmas játékok amelyeket sokan választottak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!