Termékek Menü
0
+36309753755
Pesti Srácok 1956 társasjáték Katt rá a felnagyításhoz
Ajánlott korosztály 8 éves kortól
Játékidő Hosszú (60 perc fölött)

Pesti Srácok 1956 társasjáték

Ár:
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 58704
Gyártó: Kard és Korona Kiadó
Szerezhető hűségpontok: 100
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2017. június 29.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!

Információk Játékfarm szállítási információk

Állítsunk emléket az 1956 os eseményeknek a Pesti Srácok 1956 társasjátékkal. Egy szépen kidolgozott, gyönyörű igazi Magyar társasjáték. A hősöknek és az áldozatoknak egyaránt emléket állító történelmi társasjátékot közösen, kooperatív módon kell játszani. ​Az egymás ellen harcoló játékosok helyett az összefogás örömét adja. A játékosok közös csapatban küzdenek az eredeti események által generált nehézségek megoldásán, mely felidézi 1956 eredeti üzenetét. A Pesti Srácok 1956 grafikája korhű fotók, emlékiratok és helyszínek felhasználásával készült.

Kicker 3-as(termék oldal)

Leírás

Információk Játékfarm szállítási információk

 

A Pesti Srácok 1956 játék legfontosabb sajátossága a kooperatív mód. A megszokott egymás ellen viaskodó társasjátékokkal ellentétben itt csapatjátékként, együtt gondolkodva, közösen kell megoldani a felmerülő problémákat.

A játék célja: október 23-án és az azt követő napokon az akkoriban valóban felmerült problémákat megoldani a kor névtelen hőseinek szerepébe bújva, kivívni a remélt szabadságot, és ledönteni az ezt megakadályozó falakat. A társasjáték két meglévő nehezebb játékmódja mellé egy harmadikkal is rendelkezik, amellyel a családok és a kisebb gyerekek is könnyen megbirkóznak.

A Pesti Srácok 1956 társasjátékban a játékosoknak 7 napot „kell túlélniük”, s szembesülniük azokkal a problémákkal, melyek 60 évvel ezelőtt is falakat emeltek a felkelők és a szabadság közé.

A játék több játékosréteg igényeit is kielégíti​, mivel 3 különböző nehézségű játékmódot tartalmaz​. A társasjátékok összetettségét szerető társasjáték funok egyaránt megtalálják benne a ​preferált játékmódot, mint a családok 8 év feletti gyerekek​kel​.

1956 történelmét felidéző, tanító jellege miatt minden​ki tud találni a maga számára érdekes elemeket, így okkal bízunk benne, hogy sok ​magyar ​család ​játékpolcán meg​találja ​majd ​a helyét.

Játékszabály részlet:

A játékmódok

A Pesti Srácok 1956 játék három játékmódot tartalmaz:
A Felkelő játékmód egyszerűsített szabályokkal rendelkezik, azok számára ajánlott, akik most ismerkednek a társasjátékok világával. A játékosok egy csapatban, közösen harcolnak, hogy sikerre vigyék a forradalmat. Játékidő: 30 perc.
A Bajtárs játékmód összetettebb élményt ad. A játékosok mélyebben elmerülnek a forradalmi Budapest világában, és a folyamatosan változó nemzetközi hírekkel is számolniuk kell. Játékidő: 50-70 perc.
A Szembenálló játékmód azoknak ajánlott, akik nem riadnak vissza a konfliktusoktól! Egy játékos a szovjet tábornok és az ÁVH parancsnok szerepében harcol a forradalmárok csapata ellen. Játékidő: 60-90 perc.

A Pesti Srácok 1956 játék a forradalom első hét napján halad végig. A forradalmároknak a fontosabb eseményeket kell megoldania Budapest utcáin, illetve harcolniuk kell a Szovjet Hadsereg tankjaival és az Államvédelmi Hatóság egységeivel. A forradalmárok nyerik a játékot abban az esetben, ha mindannyian túlélik és maximum 3-4 esemény marad megoldatlan a hét végére. A Bajtárs és a Szemben álló játékmódban akkor is győzedelmeskednek, ha sikeresen kiűzik az ellenséges erőket a városból, ám
veszítenek, ha moráljuk túlságosan lecsökken. Ha a forradalmárok győznek, a szovjet haderő fegyverszünetet köt október 30-án, és elhagyja az országot – ahogy tették is ezt a valóságban majd’ egy hétig. Ám ha egy vezető elesik, a forradalmárok harci szelleme alábbhagy, vagy a város romokban hever mire a harcok elülnek, a történelem egy sötét fordulatot vesz. A rendszer kioltja a szabadság eme gyertyalángját, még mielőtt elég erősen fénylene ahhoz, hogy ezt a világon is észrevegyék.

Játékfarm.hu - Élmény - Játék - Tanulás

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 14.
Szerintem nagyon színvonalas magyar társasjátékot rendeltem a fiaimnak, játszva fognak tanulni vele...
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 26.
Történelem tanulásra is kiváló.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Izgalmas játékok amelyeket sokan választottak