Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü
Ár:
21.840 Ft (17.197 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Ajánlott korosztály 14 éves kortól
Játékidő Hosszú (60 perc fölött)
Játékosok száma 2-6 fő
EAN 9789633951675
Népszerűséginformation_mark ⭐⭐⭐⭐⭐ (3)

Oroszlánszívű Richárd társasjáték

Ár:
21.840 Ft (17.197 Ft + ÁFA)
Gyártó: Delta Vision Kft
Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2022. július 07.
Cikkszám: 59771
Szerezhető hűségpontok: 219


Leírás

Éld át a legendát a 12. századi Angliában az Oroszlánszívű Richárd stratégiai társasjátékkal! Kooperatív társasjáték, de a végén csak egy győz! Vajon Te leszel az?

Szállítási információ

Bemutató videó

Leírás

 

A keresztes hadjáratok Oroszlánszívű Richárdot a Közel-Keletre hívták... De vajon mi várja a királyt, ha visszatér a harcokból: barátságos követők vagy ellenséges trónfosztók? 

Te melyik csapatot erősíted: Robin Hood oldalán állsz, és romba döntöd Földnélküli János terveit, vagy Nottingham bírája mellett kardoskodsz, ezzel gyengítve Oroszlánszívű Richárd befolyását?

Az Oroszlánszívű Richárd stratégiai társasjátékban  minden játékosnak a 12. századi Anglia útjain kell poroszkálnia, miközben presztízspontokat próbál bezsebelni. Útjuk során el kell dönteniük, melyik csapathoz fognak csatlakozni, miután Richárd hazatért. Bár a csapat együttesen halad a győzelem felé, végül csak egy győztes lehet a nyertesek között is! Ha te vagy a legmagasabb rangú játékos, mikor Richárd hazatér, már zsebre is vághatod a győzelmed!

Az Oroszlánszívű Richárd stratégiai társasjáték egy izgalmas kártyás kooperatív játék a történelmi állapotokat felidézve, melyben az együttműködés ellenére csak egy győztes lehet. 

Merülj el Te is a legendában, éld át a 12. századi anglia sajátosságait és győzedelmeskedj a játékban! ♨️Vásárold meg most csak 21.840 Ft-ért! ♨️
Gyors és pontos szállítás -Gondos csomagolás - Értesítés a rendelés minden mozzanatáról - Játékfarm: Magyar családi vállalkozás
♨️

✔️Szállítás:  A "raktár-on" lévő termékek várható kiszállítási ideje: 1-2 munkanap. A "rendelhető" termékek várható kiszállítási ideje: 2-4 munkanap. Igyekszünk a legjobb és a leggyorsabb kiszolgálást nyújtani. A rendelés menetéről folyamatos és pontos információt küldünk.✔️

Vélemények

Még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!