Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü
Ár:
6.640 Ft (5.228 Ft + ÁFA)
Menny.:

Paraméterek

Ajánlott korosztály 12 éves kortól
Játékidő Közepes (30-60 perc)
Játékosok száma 3-8 fő
EAN 5999556750673
Átlagos értékelésinformation_mark ⭐⭐⭐⭐⭐ (61)

Kódfejtő kommunikációs társasjáték

Ár:
6.640 Ft (5.228 Ft + ÁFA)
Menny.:
Gyártó: Gémklub
Elérhetőség: Átmenetileg nem elérhető
Cikkszám: 59764
Szerezhető hűségpontok: 67


Leírás

Két csapat, négy-négy kulcsszó, kreatív asszociáció, cseles kommunikáció az izzasztóan nehéz, de roppant izgalmas Kódfejtő kommunikációs társasjátékban!

## Szállítási információ ##

Bemutató videó

Leírás

 

A Fedőnevek után szabadon, itt a legújabb kémes kihívás, a Kódfejtő kommunikációs társasjáték!

Ebben az izzasztóan izgalmas partijátékban két csapatban küzdenek a játékosok egymás ellen, és a középpontban itt is az asszociáció áll. Azonban, ha ez lehetséges, most még nehezebb dolgotok lesz, mint az eddigi képzettársításos játékokban, ugyanis hiszen az ellenfél csapata is hajaz arra, hogy megfejtse az üzenetet. Felkészültetek az extra nehéz, kihívásokkal teli Kódfejtő partijátékra? 

A játék elején kiválasztotok minden csapatból egy vezetőt, akik a játék során kódolt üzeneteket fognak küldeni csapattársaiknak - minél jobban ügyelve arra, hogy míg a saját játékostársak kitalálják, az ellenfél ne tudja dekódolni az üzeneteket. A játék során 4 kulcsszót kell majd kódoltan elküldeni, valamint dekódolni mindkét csapatnak, de a csapatvezetők körönként csak 3-3 szót mondanak, mindig teljesen más sorrendben utalva a kulcsszavakra.

Meg kell találni az arany középutat a csapatvezetőknek: olyan üzenetet kell küldeni, ami elég egyértelmű a saját csapat számára, viszont elég homályos ahhoz, hogy az ellenfél rájöjjön. Körről körre egyre jobban körvonalazódnak a kulcsszavak, ezért egyre nehezebb lesz az ellenfél csapatát kicselezni, így hát igyekezni kell minél kreatívabb kódokat kitalálni. 

Ti megbirkóznátok a feladattal? Vessétek bele magatokat Ti is a Kódfejtő kommunikációs társasjátékba!♨️Vásárold meg most csak 6.640 Ft-ért! ♨️
Gyors és pontos szállítás -Gondos csomagolás - Értesítés a rendelés minden mozzanatáról - Magyar családi vállalkozás
♨️

✔️Szállítás:  A "raktár-on" lévő termékek várható kiszállítási ideje: 1-2 munkanap. A "rendelhető" termékek várható kiszállítási ideje: 2-4 munkanap. Igyekszünk a legjobb és a leggyorsabb kiszolgálást nyújtani. A rendelés menetéről folyamatos és pontos információt küldünk.✔️

Vélemények

Még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!