Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Paraméterek

Ajánlott korosztály 5 éves kortól
Játékidő Közepes (30-60 perc)
Játékosok száma 2-6 fő
Nyelv Magyar

Kezes-lábas Újszövetség családi gyűjtögetős társasjáték

Ár:
4.900 Ft (3.858 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 64009
Gyártó: Parakletos
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2020. szeptember 29.
Szerezhető hűségpontok: 49

A Kezes-lábas Újszövetség családi gyűjtögetős társasjáték annak a klasszikus gyerekjátéknak az új, továbbfejlesztett változata, ahol az összekevert kártyákból vicces alakokat/karaktereket lehet kirakni. 

5-10 éveseknek, 2-6 játékos, 40 perc. Fejleszti a rész-egész fogalom elsajátítását, szín- és formafelismerést, vizuális differenciát, tárgyi tudást és az ábraolvasást.

Fontos, hogy gyermekeink tanuljanak, fejlődjenek. A legszebb dolog ha ezt játék közben tehetik. Ezzel a játékkal is garantált a gyermeke sikerélménye, fejlődése és a játék iránti szeretete!


♨️Vásárold meg most csak 4.900 Ft-ért!♨️

Játékfarm szállítási Információk Játékfarm szállítási információk

Átlagos értékelés:

Kicker 3-as(termék oldal)

Leírás

Kezes-lábas Újszövetség családi gyűjtögetős társasjáték részletek:

 

A kártyákon egy-egy emberalak négy része jelenik meg: külön a fej, a törzs bal és jobb oldala, illetve a lábak. Az egymáshoz illő testrészeket kell a játék során összerakni. Cél, hogy minél több teljes karaktert összeállítsunk, miközben megismerkedünk az Újszövetség legismertebb személyeivel, történeteivel. Tíz pár, tehát húsz személy képeit tartalmazza a játék (pl. József – Mária, Pál – Filippi börtönőr). Minden személyhez tartozik valamilyen tárgy (esetleg élőlény is), ami az adott személyre jellemző (pl. Péter hálóval – András halaskosárral). Öt játékváltozatot találhatunk a szabályfüzetben. Az egyszerű Kezes-lábas már ovisokkal is játszható, de a nagyobbaknak is élményt jelent. A Páros kezes-lábas és a bibliaismereti kérdésekkel kiegészített játékok (Mit csinál a bal/jobb kéz?, Ki vagyok én?, Kinek a mije beszél?) pedig már a nagyobb, ill. a Bibliában járatosabb gyerekek számára készültek. De nyugodtan kezes-lábasozhat együtt több korosztály is, így családi együttlétek, kirándulások kedvelt játékává válhat. Angol nyelven is kapható Fit in misfits néven, melynek megrendelési száma: A-030977. Képpárok: József ácsszerszámokkal Mária pólyával Pásztor bottal és báránnyal Napkeleti bölcs kincsesládikával Péter hálóval András halaskosárral Máté tollal és papirusztekerccsel János lepecsételt tekerccsel Koldus mankóval, foltos ruhában Béna gyékényággyal Gyermek kenyérrel és hallal Szegény özvegy aprópénzzel (két fillérrel) Márta tállal és fakanállal Mária kenettartó edénnyel Samáriai asszony korsóval Lídia bíbor színű textíliával Kapernaumi százados karddal és lándzsával Pilátus mosdótállal Pál bilinccsel Filippi börtönőr kulccsal és karddal.

Fontos, hogy gyermekeink tanuljanak, fejlődjenek. A legszebb dolog ha ezt játék közben tehetik. Ezzel a játékkal is garantált a gyermeke sikerélménye, fejlődése és a játék iránti szeretete!

A Kezes-lábas Újszövetség családi gyűjtögetős társasjáték ára most csak 4.900 Ft ♨️

✔️Szállítás:  A "raktáron" lévő termékek várható kiszállítási ideje: 1-2 munkanap. A "rendelhető" termékek várható kiszállítási ideje: 2-4 munkanap. Igyekszünk a legjobb és a leggyorsabb kiszolgálást nyújtani. A rendelés menetéről folyamatos és pontos információt küldünk.✔️

Játék webáruház bizalom termékoldal

Élményt adó játékok - Játékfarm játék webáruház Gondos csomagolás - Játékfarm játék webáruház Bankkártyás fizetés - Játékfarm játék webáruház Akár ingyenes szállítás- Játékfarm játék webáruház 30 napos pénzvisszafizetési garancia - Játékfarm játék webáruház

 

Izgalmas játékok amelyeket sokan választottak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!