Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü
Ár:
8.550 Ft (6.732 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Ajánlott korosztály 11 éves kortól
Játékidő Hosszú (60 perc fölött)
Játékosok száma Kétszemélyes
Nyelv magyar

Harry Potter: Roxforti csata - Sötét varázslatok kivédése társasjáték

Ár:
8.550 Ft (6.732 Ft + ÁFA)
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 55821
Szerezhető hűségpontok: 86
Átlagos értékelés:

Vegyetek részt a párbajszakkörökön, ahol a Roxforti csatából már jól ismert mechanikával most egymás elleni párbajokat vívhattok, amíg felkészültök a Voldemort elleni harcra. A Sötét Nagyúr visszatér, így fel kell készülni az ellene való küzedelemre!
♨️Vásárold meg most csak 8.550 Ft-ért!♨️

Játékfarm szállítási Információk Játékfarm szállítási információk

Youtube videók

Leírás

Harry Potter: Roxforti csata - Sötét varázslatok kivédése társasjáték részletek:

 A varázslóvilág félelemben és rettegésben él, napjaik kilátástalanok... de felcsillan a remény! Vajon tudsz segíteni a varázslók és boszorkányok megmentésében? A Reggeli Próféta telis-tele van borzalmas hírekkel arról, hogy hol és mikor csaptak le a Halálfalók, mely régiókat uralja Tudjukki és, hogy vajon milyen kegyetlen terveket eszel ki, hogy megbüntesse a varázslóvilágot. Az aurorok minden tőlük telhetőt megtesznek, de túl kevesen vannak... Mindenkire szükség van ahhoz, hogy ezt az ádáz harcot megnyerjük! Tartsatok velünk, hogy felkészülhessetek a Sötét varázslatok kivédésére! A Sötét varázslatok kivédése társasjáték a Roxforti csata mechanikájára épül, azaz pakliépítő játék. Azonban, ez nem kooperatív társasjáték - pont az ellenkezője: itt két varázslótanonc mérheti össze tudását egy párbaj keretében. Pálcát szegezz! A játékosok egy-egy pontosan megegyező paklival kezdenek, amibe a játék során van lehetőség újabb és erősebb lapokat szerezni. Ezek lehetnek varázslatok, szövetségesek, tárgyak, és a különleges átokkártyák. Ez utóbbiakat varázslatokkal lehet az ellenfél paklijába szórni, és ha valaki ilyen lapot húz, azt köteles lesz kijátszani - de persze ezen nem lepődik meg senki, hiszen átokkártyáról van szó. Emellett még bizonyos kártyák az alap képességeiken felül egy extra képességgel is bírnak, ez viszont valamelyik ház címeréhez van kötve. A párbaj elején a játékosoknak a négy ház címere közül kell választani egyet (ugyanazt a házat akár mindkét párbajozó választhatja), illetve a játék során van lehetőség a többi ház címerét is beszerezni. A párbajok addig tartanak, amíg valamelyik résztvevőt az ellenfele három alkalommal is sikeresen kiütötte. Légy te az, aki győzedelmeskedik, és így bizonyítja, hogy képes segíteni a varázslóvilág megmentésében!

A Harry Potter: Roxforti csata - Sötét varázslatok kivédése társasjáték ára most csak 8.550 Ft ♨️

✔️Szállítás:  A "raktáron" lévő termékek várható kiszállítási ideje: 1-2 munkanap. A "rendelhető" termékek várható kiszállítási ideje: 2-4 munkanap. Igyekszünk a legjobb és a leggyorsabb kiszolgálást nyújtani. A rendelés menetéről folyamatos és pontos információt küldünk.✔️

Izgalmas játékok amelyeket sokan választottak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!