Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü
Ár:
1.990 Ft (1.567 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Ajánlott korosztály 8 éves kortól
Játékidő Rövid (10-30 perc)
Játékosok száma 2-6 fő
Nyelv Magyar

Ezüstöm, aranyam… gyűjtögetős, ütésszerző kvartett

Ár:
1.990 Ft (1.567 Ft + ÁFA)
Gyártó: Parakletos
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 64014
Szerezhető hűségpontok: 20
Átlagos értékelés:

Ezüstöm, aranyam… gyűjtögetős, ütésszerző kvartett. 40 db pénzlapot, 8 db különleges lapot tartalmaz új játékkártyánk, amely ötféle szabály szerint játszható. 

8 éves kortól, 2-6 játékos, 30 perc. Fejleszti a valószínűségi következtetést, számolási készséget, szerialitást és a rendszerező képességet.

Fontos, hogy gyermekeink tanuljanak, fejlődjenek. A legszebb dolog ha ezt játék közben tehetik. Ezzel a játékkal is garantált a gyermeke sikerélménye, fejlődése és a játék iránti szeretete!


♨️Vásárold meg most csak 1.990 Ft-ért!♨️

Játékfarm szállítási Információk Játékfarm szállítási információk

Leírás

Ezüstöm, aranyam… gyűjtögetős, ütésszerző kvartett részletek:

 

Az öt játékváltozat neve: Ütőkártya, Villámpakli, Fejhez írás, Értékkvartett, Lapmemória. Változatos játéklehetőségeket kínálnak a felülütés, párosítás, kvartettgyűjtés, memóriajáték szabályaival. Ezt a különleges lapok szerepe fűszerezi az értékváltás, értéknövelés és -csökkentés lehetőségeivel. A játék során a résztvevők megismerhetik azokat a pénzeket és pénzértékeket, amelyek Jézus idején használatban voltak. Találkoznak a pénzhez, vagyonhoz fűződő bibliai tanításokkal, és sok érdekes információval. A kártyát nyolc éves kortól ajánljuk 2-6 játékos részére, gyerekek és felnőttek együtt játszhatnak vele. A játék a következőket tartalmazza: Pénzlapok növekvő sorrendben (10×4 db): 1. lepton/fillér 2. krajcár/quadrans, prutah 3. as 4. obol 5. drahma, dénár 6. didrahma/félsekel 7. tetradrahma/stater 8. arany aureus 9. mina 10. talentum Különleges lapok: Isten mérlege (3 db) Jézus hal jel (4 db) Júdás pénze (1 db)

Fontos, hogy gyermekeink tanuljanak, fejlődjenek. A legszebb dolog ha ezt játék közben tehetik. Ezzel a játékkal is garantált a gyermeke sikerélménye, fejlődése és a játék iránti szeretete!

A Ezüstöm, aranyam… gyűjtögetős, ütésszerző kvartett ára most csak 1.990 Ft ♨️

✔️Szállítás:  A "raktáron" lévő termékek várható kiszállítási ideje: 1-2 munkanap. A "rendelhető" termékek várható kiszállítási ideje: 2-4 munkanap. Igyekszünk a legjobb és a leggyorsabb kiszolgálást nyújtani. A rendelés menetéről folyamatos és pontos információt küldünk.✔️

Izgalmas játékok amelyeket sokan választottak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!