Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü
Ár:
5.149 Ft (4.054 Ft + ÁFA)
Menny.:

Paraméterek

Ajánlott korosztály 12 éves kortól
Játékidő Hosszú (60 perc fölött)
Játékosok száma Parti (2-8 fő)
Kiknek ajánljuk? Lányoknak és fiúknak
Nyelv Magyar

EXIT - Az elhagyatott kunyhó szabaduló szoba társasjáték

Ár:
5.149 Ft (4.054 Ft + ÁFA)
Menny.:
Gyártó: Piatnik
Elérhetőség: Átmenetileg nem elérhető
Cikkszám: 62315
Szerezhető hűségpontok: 52
Átlagos értékelés:

Az Exit - Az elhagyott kunyhó szabaduló szoba társasjátékban társaiddal egy kunyhóban ragadtatok, ahonnan trükkös rejtvényeket megfejtve, együtt dolgozva kell kiszabadulnotok - mielőtt túl késő lenne! 
♨️Vásárold meg most csak 5.149 Ft-ért!♨️

Játékfarm szállítási Információk Játékfarm szállítási információk

Leírás

EXIT - Az elhagyatott kunyhó szabaduló szoba társasjáték részletek:

 

Az Exit - Az elhagyott kunyhó szabaduló szoba társasjátékban a játékosok egy szerencsétlen műszaki hiba következtében lerobbant autójukat elhagyják, hogy menedéket keressenek éjszakára. Találnak is egy elhagyatott kunyhót, ahol álomra hajtják fejüket. Másnap azonban megdöbbenve tapasztalják, hogy az ajtó nem nyílik, az ablakokon pedig erős rács található. Az ajtón lévő számzár megfejtéséhez az asztalon található könyvecskén és forgótárcsán kívül más nincs a segítségükre. Nincs más hátra, mint együttműködve megoldani a bonyolult rejtvényeket és megfejteni a zár kombinációját.  

Az EXIT szabaduló szoba társasjátékok a kooperatív játékok valóságos gyöngyszemei: végigjátszásukkal erősödik a csapatszellem, az összetartozás, az egymás iránti tisztelet és az egyéni képességek együttes használata. A játékban folyamatos útmutatás mellett kell rejtvényeket megoldani, melyek elvezetnek a játék végéhez, amikor a csapat végre "kiszabadul" magából a játékból. A játékban a feladványok kártyák a megoldásra várnak, a könyv vezeti a játékmenetet, míg a forgótárcsa segít a megfejtések ellenőrzésében. A játékosok célja, hogy minél hamarabb kijussanak az adott helyről, megnyerve ezzel a játékot. 

Figyelem! A játékot csak egyszer lehet végigjátszani, mert a benne lévő elemeket össze kell hajtani, rájuk kell írni vagy szét kell vágni esetenként. De akkor miért éri meg egy olyan játék, amit csak egyszer lehet végigjátszani? Miért ne, hiszen másodjára úgysem tudná visszaadni ugyanazt az élményt! A játék olyan izgalmakat és rejtvényeket tartogat, melyek megoldása komoly fejtörést igényel, amely következő alkalommal már nem jelentene kihívást. Hívjátok hát össze a családot vagy baráti társaságot, és indulhat at órákig tartó együttműködés, csapat- vagy családépítés a közös siker reményében! 

A EXIT - Az elhagyatott kunyhó szabaduló szoba társasjáték ára most csak 5.149 Ft ♨️

✔️Szállítás:  A "raktáron" lévő termékek várható kiszállítási ideje: 1-2 munkanap. A "rendelhető" termékek várható kiszállítási ideje: 2-4 munkanap. Igyekszünk a legjobb és a leggyorsabb kiszolgálást nyújtani. A rendelés menetéről folyamatos és pontos információt küldünk.✔️

Izgalmas játékok amelyeket sokan választottak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!