Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Paraméterek

Ajánlott korosztályquestion_mark 3 éves kortól

FB vélemények

 

Értékrendek tanulása - párosító fejlesztő játék

Ár:
6.800 Ft (5.354 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 52779
Gyártó: Miniland
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés:

A társadalmi értékek nagyon fontosak. Fontos, hogy egy gyermek szemében is legalább olyan prioritás élvezzen egy-egy dolog, mint a mi életünkben! A gyermek személyisége akkor tud fejlődni, egyre érettebbé válni, ha megismeri ezeket az értékeket. Tanítsuk meg nekik!

Játékfarm szállítási Információk Játékfarm szállítási információk

Kicker 3-as(termék oldal)

Leírás

Értékrendek tanulása - párosító fejlesztő játék részletek:

 Értékrendek tanulása - párosító fejlesztő játék

Ezzel a memóriajátékkal játék közben rögzülnek a gyermekek társas kapcsolataiban, mindennapi életében fontos értékek.Tudjuk, hogy a gyermek fejlődésére születésétől fogva hat a környezete. A hozzá legközelebb élők hatnak rá leginkább. Ők azok, akiket a gyermek megfigyel, ők mutatják számára folyamatosan a különböző viselkedési mintákat. A gyermekek utánozzák, lemásolják szüleiket: a beszédmódjukat, mozdulataikat, azt, ahogy másokkal kapcsolatba lépnek. Ez a kritikus tanulási időszak, amit modellezésnek nevezünk, meghatározó szerepet játszik a gyermek magatartásának kialakulásában. Az értékekre nevelés azt jelenti, hogy igyekszünk olyan tisztességes egyéneket felnevelni, akik mindennapi életükben a harmonikus társadalmi együttélés alapvető értékei szerint viselkednek. 12 tematikus lap az értékek oktatásához: nemek közötti egyenlőség, tolerancia, tisztelet, jó viselkedés. Színes és szórakoztató illusztrációkkal és vonzó fényképekkel.

Jellemzők: • Nemek közötti egyenlőség. • Faji sokszínűség. • Jó és rossz viselkedés. • Együttélés és tolerancia. • Közúti oktatás. • Szókincs beszerzése. Mérete: 33x33 cm 12 db munkalap

Játékfarm.hu - Élmény - Játék - Tanulás

Facebook értékelések

Izgalmas játékok amelyeket sokan választottak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő