Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü
Ár:
3.870 Ft (3.047 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Ajánlott korosztály 8 éves kortól
Játékidő Közepes (30-60 perc)
Játékosok száma 2-6 fő
Nyelv magyar

Dudab Buba kártyás társasjáték

Ár:
3.870 Ft (3.047 Ft + ÁFA)
Gyártó: Delta Vision Kft
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: 59886
Szerezhető hűségpontok: 39
Átlagos értékelés:

A Dudab Buba társasjátékban a játékosok célja, hogy minél kevesebb lapot így minél kevesebb pontot gyűjtsenek össze a játék végéig.
♨️Vásárold meg most csak 3.870 Ft-ért!♨️

Játékfarm szállítási Információk Játékfarm szállítási információk

Leírás

Dudab Buba kártyás társasjáték részletek:

 Már az őskorban is sok feladata volt az embereknek: vadásztak, hogy legyen prémjük és élelmük, gyűjtögettek, építették a közösségüket, és mindent megörökítettek a barlangjaik falán. Beszélni ugyan még nem tudtak, de már néhány szó kialakulóban volt. Ilyen volt például a Dudab, ami azt jelentette: bocsánat! Ezt akkor mondták, amikor megvicceltek valakit, vagy ellentmondtak a sámánnak. Sokat vándoroltak ezért be kellett tartaniuk egy fontos szabályt: mindenki a lehető legkevesebb dolgot halmozza fel, csak annyi személyes tárgya legyen, amennyit feltétlenül szükségesnek tart, mivel a vándorlásaik során mindenki a saját dolgait cipelte, és a sok holmi hátráltatta őket a haladásban. Így a játékosoknak ügyelniük kell arra, hogy minél kevesebb lapot, és így minél kevesebb pontot szerezzenek. Ehhez ügyesen kell taktikázniuk, és jókor kell Dudabot mondaniuk. Az a játékos nyer, aki mindenkit az orránál fogva tud vezetni, és a legkevesebb pontot gyűjti össze. A Dudab Buba tartalmaz két kiegészítőt, a Dzsungel és Baba kártyát.

A Dudab Buba kártyás társasjáték ára most csak 3.870 Ft ♨️

✔️Szállítás:  A "raktáron" lévő termékek várható kiszállítási ideje: 1-2 munkanap. A "rendelhető" termékek várható kiszállítási ideje: 2-4 munkanap. Igyekszünk a legjobb és a leggyorsabb kiszolgálást nyújtani. A rendelés menetéről folyamatos és pontos információt küldünk.✔️

Izgalmas játékok amelyeket sokan választottak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!