Barion Pixel
Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü
Ár:
10.080 Ft (7.937 Ft + ÁFA)
Menny.:

Paraméterek

EAN 9001890772795

Catan telepesei - Tengeri utazó kiegészítő társasjáték - Piatnik

Ár:
10.080 Ft (7.937 Ft + ÁFA)
Menny.:
Gyártó: Piatnik
Elérhetőség: Átmenetileg nem elérhető
Várható szállítás: 2023. január 02.
Cikkszám: TJR10495
Szerezhető hűségpontok: 101


Leírás

A CATAN®:Tengeri utazó kiegészítőben egy csapat merész tengerész telepest irányítasz, akik felfedezik és megszelídítik Catan vad, feltérképezetlen szigeteit. Minden játék új tengerekre és új földekre visz. Még az értékes aranymezőket is felfedezhetitek (ez egy nagyon értékes új terep).
Minden játék egyedi és tele van szórakozással!
Indulj el egy epikus küldetésre, hogy letelepítsd az otthoni szigetet, hajókat építs, és feltérképezd a közeli vizeket. Vezesd győzelemre bátor tengerészeidet ravasz kereskedésekkel és bölcs fejlesztésekkel. Legyél az első, aki új tengeri útvonalakat hoz létre, és telepítsd le az újonnan felfedezett szigeteket.
A legjobb stratégia és egy jó csipetnyi szerencse dönti el, ki lesz a gazdag CATAN®-szigetvilág vitathatatlan uralkodója!
A bővítmény a CATAN - Kereskedők és barbárok és a CATAN - Lovagok és városok című játékokkal is kombinálható.

Szállítási információ

Leírás

 

Minden játékos színből 15 hajó tartozik a játékhoz. Egy hajó építése 1 faanyagba és 1 gyapjúba kerül. Amikor új hajót építetek, azt egy part menti település vagy egy már megépített hajó mellé rakjátok. Mint láthatjátok, a hajók elhelyezésének szabályai hasonlóak a szárazföldi utak elhelyezésének szabályaihoz.

Van azonban egy fontos kivétel: egy hajóút első hajóinak helyét megváltoztathatjátok! Így rugalmasabban reagálhatsz ellenfeleid akcióira, és talán elsőként érhetsz el egy terméketlen, termékeny szigetet.

További újdonságok az aranymezők, amelyek segítségével a szomszédos települések vagy városok tulajdonosai bármilyen nyersanyaghoz hozzájuthatnak, valamint a kalóz, aki nyugtalanságot okoz a békés tengereken.

A játékban minden játékos színből 15 hajó található. Egy hajó építése 1 fába és 1 gyapjúba kerül. Amikor új hajót építesz, helyezd egy part menti település vagy egy már épített hajód mellé. Mint láthatjátok, a hajók elhelyezésének szabályai hasonlóak a szárazföldi utak elhelyezésének szabályaihoz.♨️Vásárold meg most csak 10.080 Ft-ért! ♨️
Gyors és pontos szállítás -Gondos csomagolás - Értesítés a rendelés minden mozzanatáról - Játékfarm: Magyar családi vállalkozás
♨️

✔️Szállítás:  A "raktár-on" lévő termékek várható kiszállítási ideje: 1-2 munkanap. A "rendelhető" termékek várható kiszállítási ideje: 2-4 munkanap. Igyekszünk a legjobb és a leggyorsabb kiszolgálást nyújtani. A rendelés menetéről folyamatos és pontos információt küldünk.✔️

Vélemények

Még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!