Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Paraméterek

Ajánlott korosztályquestion_mark 8 éves kortól

FB vélemények

 

Boffin II HRY elektronikai építőkészlet

Ár:
16.900 Ft (13.307 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 59204
Gyártó: Boffin
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés:

Boffin II HRY elektronikai építőkészlet: Boffin II HRY elektronikus építőkészlet melyből a 203 projekteket lehet összerakni. Fókuszban a memória, pontosság, megfigyelési készség!
Mindegyik projekt alapja egy alaplap, melyre az egyes komponenseket egyszerűen ráillesztjük. A használati útmutatóban le van írva, mit kéne az adott projektnek csinálni és mire számíthatunk. Az összeszerelés után leellenőrizhetjük, hogy vajon minden működik-e. Játék közben a gyerekek minden tudásukat bevetve igyekeznek megtalálni az egyes elemek helyét és így fejlődika kreativitásuk, problémamegoldó készségük. A díjnyertes Boffin család célja szórakoztatva játékosan és könnyedén megismertetni az elektronika alapjait.

Játékfarm szállítási Információk Játékfarm szállítási információk

Kicker 3-as(termék oldal)

Leírás

Boffin II HRY elektronikai építőkészlet részletek:

 

A Boffin® kapcsokkal felszerelt elemeket használ különböző elektromos és elektronikus áramkörök összeállítására. Minden elemnek más-más a szerepe: van köztük kapcsoló elem, világító elem, akkumulátor elem, különböző hosszúságú áthidaló vezeték elem stb. Ezek az elemek más-más színnel és számmal vannak jelölve, hogy könnyen megkülönböztethetők legyenek.

A csomag része egy nagy műanyag alaprács, ami segít az áramkör elemeinek rögzítésében. Az alaprácson egyenlő távolságú pontok találhatók, a különböző elemek pedig ezekbe helyezve rögzíthetők. Az alaprács sorai A-G és 1-10 jelöléssel vannak ellátva. Minden áramköri tervrajzon egy fekete szám látható az elemek mellett, ami azt jelzi, melyik szintre kell azt elhelyezni. Rakja le először az 1. szint összes elemét, majd a 2. szint összes elemét, ezután a 3. szint összes elemét stb. Egyes áramkörök áthidaló vezetékeket használnak a szokatlan kapcsolódási pontoknál, amiket elég csupán a fémkapcsokhoz, vagy a jelzett módon csatlakoztatni.

A programozható ventilátor (M8) üzeneteket jelenít meg. A 15. projekt utasításait követve megváltoztathatja a megjelenített üzeneteket. A legtöbb LED MC (U29) elemet használó projekthez ki kell választania egy játékot a választóval (S8). Ez a projektekben részletesen ki van fejtve, de itt van néhány megjegyzés: • Összesen 21 játékot tartalmaz. • Ha egy 21-nél magasabb számú játékot próbál kiválasztani, a kijelző visszaáll a „00” számra. • Ha a játékos nyer, veszít vagy befejezi a játékot, a kijelző ismét „Go” feliratra vált, a játékos pedig újrakezdheti a játékot. • Az egyetlen mód egy másik játék kiválasztására az áramkör ki- majd bekapcsolása, amitől a kijelző újra visszaáll a „00” számra. Egyes projektekben felszerelheti a diszkó motorra (DM) az egyik diszkó borítót is.

A Boffin2 HRY elektronikai készlettel 203 projekt valósítható meg. Néhány projekt a teljeség igénye nélkül: fények, játékok, ventillátor, diszkógömb, funky sziréna, riasztók, drótakadályok, diszkó.Fontos, hogy gyermekeink tanuljanak, fejlődjenek. A legszebb dolog ha ezt játék közben tehetik. Ezzel a játékkal is garantált a gyermeke sikerélménye, fejlődése és a játék iránti szeretete!

A teljes magyar nyelvű használati utasítás csak a CD-n vagy itt az oldalon található meg. 

Ajánlott 8 éves kortól

Játékfarm.hu - Élmény - Játék - Tanulás

Facebook értékelések

Izgalmas játékok amelyeket sokan választottak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő