Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Stratégiai társasjátékok: Ajánljuk őket!

A stratégiai társasjátékok gondolkodást, logikát, jó megoldóképességet igényelnek. Akár egy csata megnyerése, egy családi ház berendezése vagy klán vezetése legyen a cél. Mi most megmutatunk neked pár játékok, amik talán elnyerik a tetszésedet.

Álomház

Családi stratégiai társasjáték, ami nagyon jól fejleszti a szépérzéket, a kreativitást és a gondolkodást.  Mindenki azon dolgozik az egész játék során, hogy ő rá legyen igaz az „utca legszebb háza” jelző. Fontos a kényelem, a biztonságos tető és persze nem utolsó sorban az ízléses berendezés. Izgalmas, de közben kellemes családi vagy baráti időt tölthetünk együtt, miközben építjük és szépítjük saját otthonunkat.

Ticket to Ride Európa

Könnyed stratégiai családi társasjáték, amelynek célja, hogy vasúthálózatot építsünk és ráadásul minél többet.  A szakaszok, amik megépítésre várnak különböző hosszúságúak és társaink akár közbe is szólhatnak.  A játék végére meg kell építenünk a kijelölt feladatokat különben azok mínusz pontnak számítanak. Fontos a taktika, a jó gondolkodás és a gyorsaság és ügyesség.
Kezdődhet az építkezés! Irány Európa és a gőzmozdonyok útjai, amelyek sokszor kifürkészhetetlenek és kalandokkal telik!

 
7 Csoda – 7 Csoda Wonders

7 ókori civilizáció, ami arra vár, hogy felvirágoztasd. Erősítsed a hadsereget, vidd minél előrébb a kereskedelmet és a tudományt is! Hozz létre csodákat, olyanokat, amelyek maradandók és legendásak lesznek mind a jelennek és mind az utókornak.
Figyelj és építs úgy, hogy közben a többiek is ugyanazért harcolnak, mint te, egy legendás, évszázadokon vagy évezredeken át is fennálló civilizáción!

 

 

 

Szerelmes levél
 

Szerelem, te csodás szerelem és az áhított nő szíve, amit mindenki el akar nyerni, de csak egy valaki lehet a nyertes!
A hercegnő, akire mindenki vágyik egy palotában él és másokat bíz meg levelei kézbesítésével. A nyertes nem más, aki hamarabb juttatja el a hercegnőnek a levelét mindenki mást megelőzve. Taktikázz, gondolkodj és söpörd le a kérőket a színről!

 

Robinson Crusoe: Kalandok az elátkozott szigeten társasjáték

Hajótörést szenvedtek társaiddal és egy szigeten találjátok magatokat. Egyelőre nincs kiút, az itt eltöltött idő bizonytalan, így azzal kell dolgoznotok, amitek van: A szigettel. A játék során együtt dolgozva arra kell törekednetek, hogy a szigetet minél élhetőbbé tegyétek, hogy a bizonytalan idő könnyebb legyen. Mindenféleképpen szükségünk lesz búvóhelyre, élelemre, használati eszközökre.
Ne feledjétek egy csapat vagytok egy lakatlan szigeten! Ami pedig a legjobb, hogy a választott küldetés lesz az, ami meghatározza életeteket a szigeten. Mi lesz az? A játékban minden kiderül! Legyetek leleményesek és éljétek túl!

 

 

Holtak tele- Válasz úton!

Hideg téli idő és zombi támadás! Ez az, amit a kolóniánknak túl kell élni. Titkos vágyak és egy közös cél. A vágyak viszont felboríthatnak mindent, okozhatnak kellemetlen időket is.
A játék elején nem sokan vagyunk túlélők, de a kolóniánk nem csak csökkenhet, hanem nőhet.  A játék nem csak stratégia szempontból nagyon jó és izgalmas, hanem pszichológiailag is, hiszen nagyon hűen visszaadja az emberi élet törékenységet, a halandóság érzését.  Egyszerre kel túl élni a fagyos telet és menekülni, folyamatosan bujkálni egy romos városban, ahol bármikor zombi támadás áldozataivá válhatunk, miközben az életben maradásét, a kolóniánk fenntartásáért küzdünk.

 

Oroszlánszívű Richárd

Vissza lovagkorba! Lám itt van Robin Hood! Oroszlánszívű Richárdot a kötelesség a távolba szólította és kérdéses, hogy mire kell haza térnie. A játék során a király nélküli időben az úton el kell dönteni, hogy mire a nagyúr haza ér mégis kinek az oldalára állunk? Őt támogatjuk, vagy esküdt ellenségei leszünk? Bár csapatban játszottok csak egy ember lehet a győztes! Döntsd el helyesen és nyerj!