Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Paraméterek

Ajánlott korosztály 7 éves kortól
Játékidő Közepes (30-60 perc)
Játékosok száma Kétszemélyes
Nyelv Magyar

Abalone Offboard - magyar kiadás logikai játék

Ár:
7.790 Ft (6.134 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 58411
Gyártó: Asmodee
Elérhetőség: Átmenetileg nem elérhető
Szerezhető hűségpontok: 78

A népszerű Abalone legjobb hagyományait folytatja ez a játék, mely egy apró csavarral válik még komolyabb kihívássá elődjénél. Ebben a játékban is golyókat mozgatunk a pályán, és megpróbáljuk ellenfelünk golyóit letolni arról, de itt már az sem mindegy, hova érkeznek a letolt golyók. A tábla peremén különböző pontértékű célterületek helyezkednek el, a kitolt golyók ide kerülnek, és így érnek 1, 2 vagy 3 pontot. A játékot az nyeri, aki ellenfele golyóinak letolásával előbb összegyűjt 6 pontot. Nagyobb odafigyelést és tervezést igényel hát ez a játék, mint elődje, talán mondhatjuk azt is: Abalone haladóknak! Legyél Te a Abalone Offboard nyertese!

Játékfarm szállítási Információk Játékfarm szállítási információk

Átlagos értékelés:
Menny.:

Kicker 3-as(termék oldal)

Leírás

Abalone Offboard - magyar kiadás logikai játék részletek:

 Az Abalone az utóbbi évtizedek egyik legsikeresebb társasjátéka, számos díj nyertese, melyből évente rangos világversenyt is rendeznek. Ez a siker nem maradhatott folytatás nélkül, így először megjelent a négyszemélyes változat, melyben az alapszabályok még változatlanok voltak, csak a játékosok száma változott – ez volt az Abalone Quattro. A család legújabb tagja, az Offboard viszont már a szabályokon is csavar egyet, és még nagyobb taktikai lehetőségeket biztosít a játékosok számára. Míg korábban csak annyi volt a cél, hogy az ellenfél golyóit letoljuk a tábláról, most már az sem mindegy, hova kerülnek azok. A tábla peremén ugyanis a különböző pontértékű célterületek helyezkednek el, a cél pedig 6 pont összegyűjtése. 
A játékszabály alapjai nem változtak az 1987-es eredeti óta. A játékosok, amikor rájuk kerül a sor, tolhatják a saját golyóikat a táblán. Ez jelenthet egy, vagy akár több, egy sorban elhelyezkedő golyót is. Ha az ellenfél golyója a mozgás útjába kerül, arrébb tolódik az is. Ezzel a módszerrel akár az ellenfél több golyóját is arrébb lehet tolni egyszerre, amíg azok kevesebben vannak, mint a saját golyók. Egyszerre egy mezőt lehet lépni, és ezáltal akár tolni is, és a cél, hogy az ellenfelet leszorítsuk a pályáról. A peremen található célterületek 1, 2 vagy 3 pontot érnek, ezek elfoglalásával, az ellenfél idetolásával lehet megszerezni az értük járó pontszámot. Aki előbb eléri a 6 pontot, az nyer. Egyszerű szabályú, de nem könnyen kiismerhető játékról van tehát szó, amelyben fontos, hogy felmérjük a lehetőségeinket, és előre lássunk néhány lépésnyire, és a saját kedvünkre alakítsuk a pálya képét. Komoly agytorna akár gyerekeknek, akár felnőtteknek.

Játékfarm.hu - Élmény - Játék - Tanulás

Játék webáruház bizalom termékoldal

Élményt adó játékok - Játékfarm játék webáruház Gondos csomagolás - Játékfarm játék webáruház Bankkártyás fizetés - Játékfarm játék webáruház Akár ingyenes szállítás- Játékfarm játék webáruház 30 napos pénzvisszafizetési garancia - Játékfarm játék webáruház

 

Izgalmas játékok amelyeket sokan választottak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Facebook értékelések