Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü
Ár:
7.590 Ft (5.976 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Ajánlott korosztály 10 éves kortól
Játékidő Hosszú (60 perc fölött)
Játékosok száma 2-5 fő

A Tiltott Sivatag társasjáték

Ár:
7.590 Ft (5.976 Ft + ÁFA)
Gyártó: Gamewright
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 55240
Szerezhető hűségpontok: 76
Átlagos értékelés:

Felkészültetek az újabb kooperatív kalandra? A Tiltott sivatag társasjátékban mielőbb meg kell találnotok az ősi város alatt lapuló repülőgép roncsait, amivel megmenekülhettek a forróság, a szomjúság és a rémes homokviharok fogságából! Kalandra fel!
♨️Vásárold meg most csak 7.590 Ft-ért!♨️

Játékfarm szállítási Információk Játékfarm szállítási információk

Youtube videók

Leírás

A Tiltott Sivatag társasjáték részletek:

 

Tiltott sivatag a nagysikerű Tiltott sziget "folytatásaként" megjelent kooperációs társasjáték 2-5 fő részére már 10 éves kortól. Mint minden kooperációs társasjátékban, a cél itt sem az, ki nyeri meg a játékot, hiszen a játékosok egy csapatként, együttműködve haaladnak a cél felé, s végül vagy mind nyernek, vagy mind veszítenek.

Tiltott sivatag társasjátékban nekünk és csapattársainknak olyan izgalmas kalandban lehet részünk, melynek során egy legendás repülőgépet kell helyreállítani egy ősi sivatagi város romjaiban. A játékban minden felhasználható erőforrás rendelkezésünkre áll, viszont mérlegelni kell döntéseinket, hiszen az izzasztó sivatagi hőség, a fogyatkozó vízkészlet és a könyörtelen homokviharok ellenünk dolgoznak. A játékosok célja, hogy mielőbb megtalálják a repülőgépet, és sikeresen elmeneküljenek, mielőtt a Tiltott sivatag mumifikálódott leleteivé nem válnak.  

A játékban olyan bátor kalandorok szerepébe bújunk, akiknek meg kell fontolni minden lépésüket, közösen mérlegelve lehetőségeiket, hiszen egymás épségével játszanak az őrjítő forróság és kegyetlen homokvihar lankáin. Az ősi sivatagi város alatt azonban ott lapul a legendás repülőgép, ami megéri a kockázatot.

A játék amellett, hogy kooperációra sarkall, javítja a csapatban való együttműködőkészséget, a kreatív problémamegoldást, a logikát és a taktikai gondolkodást, gyönyörűen és aprólékosan kivitelezett játékelemeivel és mutatós, könnyen értelmezhető kártyáival élethűen visszaidézik a sziget hangulatát. A Tiltott sivatag társasjáték innovatív mechanizmusokra épül, mint a mozgó tábla, az egyéni erőforrás-gazdálkodás és a pálya egyedülálló módszerrel rejti a repülőgép alkatrészeit is el a játékosok elől. 

A A Tiltott Sivatag társasjáték ára most csak 7.590 Ft ♨️

✔️Szállítás:  A "raktáron" lévő termékek várható kiszállítási ideje: 1-2 munkanap. A "rendelhető" termékek várható kiszállítási ideje: 2-4 munkanap. Igyekszünk a legjobb és a leggyorsabb kiszolgálást nyújtani. A rendelés menetéről folyamatos és pontos információt küldünk.✔️

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!