Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü

Smart Games

Smart Games játékcsalád

A Smart Games játékcsalád a játszva tanulás pedagógiai módszerének megtestesülése: az önmagával történő motiválás, a probléma felismerés és -megoldás, a szabálytudat kialakítása és -fejlesztése, a játék során keletkezett érzelmek feldolgozása önmagában a Smart Games játékban valósul meg. Ezek a játékok gondolkodási rutint alakítanak ki a velük való foglalkozás során, amiben természetesen előnyös, ha van segítőtárs, de ez a későbbiekben már nem feltétel.
Smart Games játékok letisztult, egyszerű, biztonságos, de a gyerekek fantáziáját megmozgató gondolkodtató játékként születtek, melyek méltán aratnak sikert az aprókák és a szüleik körében.
Smart Games játékok klasszikus gondolkodtató játékok alapelvéből indulnak ki, már az ókortól a logika tudománykörében megfogalmazott fejtörők állomásokra bontott variációi vagy az ott oktatott játéktechnikák modern képi világgal kombinált megjelenítései. Ha lehámozzuk róluk a modern és divatos képi világot, akkor gyakorta az ókori bölcsek kedvenc játékait fedezhetjük fel, visszanyúlhatunk segítségükkel a klasszikus logika alapköveihez.