Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü

Labdák, focilabdák, gumilabdák

Mindenki szeret labdázni, legyen kisfiú vagy kislány. Csak az nem mindegy milyen labdával játszunk! Gumilabda, focilabda is alkalmas a mindennapi mozgáshoz, játékhoz.
Kővári Éva
A labda a legegyszerűbb klasszikus játékok egyike, de a gyerekek figyelme elkalandozhat róla könnyedén. Az érdeklődés felkeltésére összegyűjtöttünk néhány labdás játékot, hogy különlegessé és izgalmassá tegye a labdázást. A szórakozás mellett rengeteg jótékony hatással is rendelkezik. Korosztálytól függetlenül ajánlott fejlesztő hatású játék. 

Jön a nyár, jön a jó idő. Mindenki kint van a szabadba és alig várják a gyerekek, hogy előkerüljenek a labdák. De hát mit is lehet velük kezdeni? 

Az nem kérdés ugye, hogy a fiúk rögtön focizni kezdenek. Kiraknak két kaput vagy akár tárgyakkal jelzik ezt le és mehet is a játék. Azonban ez csak egyféle dolog. Nagyon sokféle labdás játékot játszhatsz vele. Leírok pár ötletet, aztán válogass kedvedre. Hívd át a barátaidat és légy kint a friss levegőn. Mert együtt játszani egy nagyon jó dolog.