Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Intézményeknek

Miért mi?

Küldetésünk a gyermekek képességeinek a fejlesztése, kifejezetten játékos keretek között. Webáruházunkat és üzletünket azért hoztuk létre, hogy megismertessük minél tágabb réteggel a már jól ismert gyártók fejlesztőjátékait, valamint azokat a fejlesztő játék újdonságokat amik a legfrissebbek a piacon. Fejlesztőjátékaink lefedik a gyermekek képességeinek, részképességeinek fejlesztését, fejlettségi szintek szerint. Törekszünk játékkészletünk folyamatos bővítésére, gyarapítására, de ragaszkodunk a minőséghez és az értékrendünkhöz.
Partnerei vagyunk Magyarország legnagyobb intézményi beszállítóinak ezért minden intézményi igényt igyekszünk teljesíteni, ha esetleg a weben nem is található meg. Ebben az esetben nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot emailen vagy telefonon keresztül


⭐Miért érdemes regisztrálni?

Az oktatási intézmények kiemelt kedvezményben részesülnek a regisztráció után. Az alap intézményi kedvezmény 5% mely sávosan emelkedik. A kedvezmény az első vásárlás után lép életbe. A regisztráció után él a hűségpont rendszer is melyben további hűségpontok, kedvezmények gyűjthetők melyek tetszőlegesen levásárolhatók. Az intézményi sávok 100.000 Ft - 300.000 Ft - 600.000 Forint melynek elérésekor emailben és személyesen egyeztetjük a kedvezmény mértékét.

A kedvezmény sávot nem kell egy vásárlással elérni a vásárlások összege göngyölödik! Fontos, hogy mindig ugyanarról a regisztrációról történjen a vásárlás. A göngyölt összeg automatikusan növekszik.

  • 5% kedvezmény - akár már az első vásárlástól
  • 7% kedvezmény 100.000-300.000 Ft között
  • 9% kedvezmény 300.001-600.000 Ft között
  • 11% kedvezmény 600.001 forint fölött


Az intézményi megrendeléseknél is átvállaljuk 20.000Ft feletti vásárlásnál a kiszállítás költségét, kivételt képeznek a nagyobb méretű bútorok és eszközök.


⭐Hogyan lehet regisztrálni?

A főoldalon jobb felső sarokban a Regisztráció menüben lehet. https://www.jatekfarm.hu/index.php?route=account/create#/customerdata
A kiegészítő adatokba kérem írják be, hogy "Intézményi regisztráció". Ezután kérem írjanak egy rövid email az intezmeny@jatekfarm.hu címre, hogy az aktiválást és a kedvezmény beállítását gyorsan el tudjuk végezni.


⭐Árajánlatok intézményi megrendelésekhez és pályázatokhoz

Természetesen teljes körűen tudjuk intézni a különböző megrendelésekhez, és pályázatokhoz az árajánlatokat. A weboldalon nem található játékokra és eszközökre is tudunk ajánlatot adni, mivel a legtöbb intézményi beszállítóval kapcsolatban állunk. Árajánlatkérését küldje el az intezmeny@jatekfarm.hu email címre (vagy hívjon bizalommal telefonon) és gyorsan - megbízhatóan - pontosan - korrekt áron adunk ajánlatot.


Köszönettel:

Lipóczi Tamásné
Bíró Ágnes
Ügyvezető / fejlesztőpedagógus
+36309753755


➨Bölcsődéknek 


➨Óvodáknak 


➨Iskoláknak


➨Cégeknek? ⭐Céges ajándékötletek - a játékból sohasem nő ki az ember-⭐


Árajánlat intézményeknek iskoláknak óvodáknak