Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü

Kinetic Sand - beltéri homok - Játékfarm

Különleges Homok és Gyurma

Eredeti Kinetic SandEredeti svéd Kinetic Sand mozgó homok - beltéri homok, Mad Mattr az őrült örökmozgó gyurma, SHAPE IT! szobrászhomok... Bővebben az új őrült találmányról a Mad Mattr örökmozgó gyurmáról itt!


Az eredeti svéd KINETIC SAND és MAD MATTR nem szárad ki! Vigyázz, hamisítják! Az eredeti Kinetic Sand semmilyen egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz.

Az eredeti Kinetic Sand-nek a dobozát a képen láthatod.

A gyártó oldala: http://www.relevantplay.com/

Az eredeti Kinetic Sand egyedülálló élmény, amely korlátlan szórakozást, tanulást és fejlődést kínál mindenki számára és minden otthonba. Kiváló minőségű mindenféle allergénektől mentes homokgyurma (intelligens homok).

Tudtad? Egy 2,5 kg-os intelligens homokkal már több gyermek is kitűnően tud játszani. A Shape It! egy forradalmian új anyag, ami tapintásra mintha nedves tengerparti homok lenne, és amiből bármilyen formába önthetsz. Egész éveben átélheted vele a tengerparti homkozást, bent a lakásban! A Shape It! soha nem szárad ki, és újra meg újra felhasználható. Ki is sütheted így kemény homokkő készíthető belőle, ami tökéletes segítség komolyabb művészti munkákhoz. Süsd! Faragd! Fesd!

8.490 Ft
Raktáron
1.030 Ft
Rendelhető
15.990 Ft
Rendelhető
1.110 Ft
Rendelhető
2.490 Ft
Raktáron
790 Ft
Rendelhető
790 Ft
Rendelhető
408 Ft
Rendelhető
1.610 Ft
Rendelhető
1.310 Ft
Rendelhető
2.200 Ft
Rendelhető
2.930 Ft
Rendelhető
13.080 Ft
Rendelhető
16.350 Ft
Rendelhető
Lipócziné Ági

Ismerd meg a Kinetic Sand gyártójának a Wabafunnak a legújabb bámulatba ejtő termékét a Mad Mattr-t. Mad Mattr - bámulatba ejtő eddig még nem ismert, nem érzékelt őrült tulajdonságok szeretnéd kipróbálni?