Barion Pixel
Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü

Kinetic Sand - beltéri homok - Játékfarm

Különleges Homok és Gyurma

Eredeti Kinetic SandEredeti svéd Kinetic Sand mozgó homok - beltéri homok, Mad Mattr az őrült örökmozgó gyurma, SHAPE IT! szobrászhomok... Bővebben az új őrült találmányról a Mad Mattr örökmozgó gyurmáról itt!


Az eredeti svéd KINETIC SAND és MAD MATTR nem szárad ki! Vigyázz, hamisítják! Az eredeti Kinetic Sand semmilyen egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz.

Az eredeti Kinetic Sand-nek a dobozát a képen láthatod.

A gyártó oldala: http://www.relevantplay.com/

Az eredeti Kinetic Sand egyedülálló élmény, amely korlátlan szórakozást, tanulást és fejlődést kínál mindenki számára és minden otthonba. Kiváló minőségű mindenféle allergénektől mentes homokgyurma (intelligens homok).

Tudtad? Egy 2,5 kg-os intelligens homokkal már több gyermek is kitűnően tud játszani. A Shape It! egy forradalmian új anyag, ami tapintásra mintha nedves tengerparti homok lenne, és amiből bármilyen formába önthetsz. Egész éveben átélheted vele a tengerparti homkozást, bent a lakásban! A Shape It! soha nem szárad ki, és újra meg újra felhasználható. Ki is sütheted így kemény homokkő készíthető belőle, ami tökéletes segítség komolyabb művészti munkákhoz. Süsd! Faragd! Fesd!

2.080 Ft
Rendelhető
860 Ft
Rendelhető
4.060 Ft
Rendelhető
6.490 Ft
Raktáron
2.490 Ft
Raktáron
2.840 Ft
Rendelhető
3.040 Ft
Rendelhető
13.780 Ft
Rendelhető
17.230 Ft
Rendelhető
Lipócziné Ági

Ismerd meg a Kinetic Sand gyártójának a Wabafunnak a legújabb bámulatba ejtő termékét a Mad Mattr-t. Mad Mattr - bámulatba ejtő eddig még nem ismert, nem érzékelt őrült tulajdonságok szeretnéd kipróbálni?