Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü
Ár:
1.590 Ft (1.252 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Játékidő Rövid (10-30 perc)
Játékosok száma 2-4 fő

Dínódominó Orchard

Ár:
1.590 Ft (1.252 Ft + ÁFA)
Gyártó: Orchard
Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: 54899
Szerezhető hűségpontok: 16
Átlagos értékelés:

Te is szereted a dínók színes világát? Ezt a játékot neked találták ki! A dominó szabályai és a dínók jelenléte teszik egyedivé a játékot! Szabadulj meg a nálad lévő dínós lapoktól, és nyerj te a Dínódominóban - már 3 éves kortól!
♨️Vásárold meg most csak 1.590 Ft-ért!♨️

Játékfarm szállítási Információk Játékfarm szállítási információk

Leírás

Dínódominó Orchard részletek:

 A játék 3 éves kortól 2-4 fő részére ajánlott, és a hagyományos dominó elvén alapul, csak a pöttyök helyett színes dínók foglalnak helyet a kártyákon. A játék menete: osszunk minden játékosnak 7-7 db donimót, a többit tegyük középre lefordítva. Az első játékos letesz egy lapkát, a többiek pedig egymás után következnek, körről körre, míg el nem fogynak a lapkák, vagy valaki meg nem szabadul az összes lapkájától. A játékosok úgy választanak a kezükben lévő lapok közül, hogy olyat tegyenek le, amin ugyanolyan dínó van, mint valamelyik már lerakott kártyán. A kártyát az előző mellé kell illeszteni (egyfajta sort követve, nem pedig kupacot alkotva), hogy a két azonos dínó egymás mellé kerüljön. Ha valakinek nincs megfelelő lapkája, húz középről még egyet, s a következő körben újra megpróbálja. A játék fejleszti a logikus gondolkodást, a felismerést és a megfigyelőképességet.

A Dínódominó Orchard ára most csak 1.590 Ft ♨️

✔️Szállítás:  A "raktáron" lévő termékek várható kiszállítási ideje: 1-2 munkanap. A "rendelhető" termékek várható kiszállítási ideje: 2-4 munkanap. Igyekszünk a legjobb és a leggyorsabb kiszolgálást nyújtani. A rendelés menetéről folyamatos és pontos információt küldünk.✔️

Játékleírás /csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!