Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Menü
Ár:
7.120 Ft (5.606 Ft + ÁFA)

Paraméterek

Ajánlott korosztály 6 éves kortól
Játékidő Rövid (10-30 perc)
Játékosok száma 2-6 fő
Nyelv Magyar

Varázslótanoncok a fénylidércek útján társasjáték

Ár:
7.120 Ft (5.606 Ft + ÁFA)
Gyártó: Pegasus
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 58857
Szerezhető hűségpontok: 72
Átlagos értékelés:

A Varázslótanoncok a fénylidércek útján társasjáték egy - szó szerint - elbűvölő játék, melyben a gyerekek könnyedén elsajátíthatják a kooperációs és kommunikációs készségeket, valamint fejleszthetik a memóriájukat. Fantáziakalandra fel!
♨️Vásárold meg most csak 7.120 Ft-ért!♨️

Játékfarm szállítási Információk Játékfarm szállítási információk

Youtube videók

Leírás

Varázslótanoncok a fénylidércek útján társasjáték részletek:

 

A varázslótanoncok bajban vannak... Már rég elmúlt a lefekvés ideje, de ők elhagyták az iskolát, hogy meglátogassák a titkos éjféli piacot, ahol láthatják a repülő seprűket és a beszélő macskákat, amikről a felnőttek beszélnek. Sajnos nem jutnak messzire, miközben próbálják átszelni az erdőt, mert a mágikus szellem a nyomukra bukkan. Két választásuk van a tanoncoknak: kétszer olyan gyorsan visszaiszkolni az iskolába, vagy szembenézni a fogsággal. De bizony az erdő túl sötét, hogy visszataláljanak, ezért segítségre szorulnak: olyan mágikus izzó teremtmények segítségére, akik könnyedén utat mutathatnak nekik a sötétségben. Nincs más dolguk, mint összefogni, megtalálni ezeket a teremtményeket és visszasietni az iskolába, mielőtt a szellem elkapná őket. 

A Varázslótanoncok a fénylidércek útján kooperatív társasjáték egy fantáziavilágba kalauzolja a játékosokat, ahol legnagyobb erejük az együttműködés mellett a jó memóriájukban rejlik. Ebben a játékban versengeni nem egymás ellen, hanem együtt, a szellem ellen kell, aki elől menekülnek a játékosok. A részvevők célja, hogy a társaság minden tagja elérje a varázslóiskolát, mielőtt a szellem elkapná őket. Ez talán egyszerűnek tűnik, de komoly odafigyelést és jó memóriát igényel, győzni pedig csak úgy lehet, ha mindenki beér a célba. 

A játék remekül fejleszti a kooperatív képességeket, a memóriát, a kommunikációs és kombinációs készségeket, valamint a türelmet és a logikus gondolkodást. A Varázslótanoncok a fénylidércek útján társasjáték érdekessége, hogy a játék megkezdése előtt a varázslóiskolát fel kell építeni, így két dimenzióban zajlik a játék. 

A Varázslótanoncok a fénylidércek útján társasjáték ára most csak 7.120 Ft ♨️

✔️Szállítás:  A "raktáron" lévő termékek várható kiszállítási ideje: 1-2 munkanap. A "rendelhető" termékek várható kiszállítási ideje: 2-4 munkanap. Igyekszünk a legjobb és a leggyorsabb kiszolgálást nyújtani. A rendelés menetéről folyamatos és pontos információt küldünk.✔️

Izgalmas játékok amelyeket sokan választottak

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!