Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü

Utazás gyermekkel – Utazó játékok!

Utazás gyermekkel! Játszatok együtt!Lassan eljön a nagy nap! A gyerekek már jelölik a naptárban, hogy hány nap van a családi nyaralásig. Hosszú lesz az út. 2 órás. Felnőttként is embert próbáló néha, nemhogy kisgyermekkel… Valamivel  el kell foglaljuk őket! 

A fenti sorok sokaknak lehetnek ismerősek. Közeledik a tavasz és már mindjárt betoppan a nyár. Sokan már tavaszra is terveznek kiruccanásokat, kisebb nyaralásokat. Viszont ott, ahol gyermek van néha komoly fejtörést okoz az út alatti elfoglaltság kérdése. Lehet meséket szőni, kérdez feleleket játszani, de egy idő után ezek is unalmassá válnak. Az ilyen utakra ma már léteznek utazós játékok.
Ezekből szeretnék most párat bemutatni nektek, amiknek ajánljuk megvásárlását és garantált a jó kedv az autóban.

IQ logikai játékok


IQ focus, IQ xoxo és társai nagyon jó logikai játékok különböző feladványokkal. Nagyon jó elfoglaltság és mellette fejleszti a logikus gondolkodást a megoldóképeséget. A feladványok könnyűtől az egészen csavarosig vannak.
Az IQ játékok során a fókusz a játéktéren van, vagyis a játékhoz járó táblán. Bár a feladvány könnyűnek tűnhet a megoldás nem is olyan egyszerű. Ezek a utazó játékok már az iskolás korosztálynak ajánlottak és tökéletesen játszható egyedül vagy akár ketten.Purple Cow

 

A Purple Cow termékek mágneses funkciójuknak köszönhetően tökéletesek az utazásokhoz. Bár apró kellékekkel vannak felszerelve, aggodalomra semmi ok.
Igazi régi retro kedvelt játékok találhatóak meg a repertoárjában, de vannak újítások is.
Játszhattok Ország várost, Torpedót, Ki nevet a végént, Bingót, Akasztófát, de fejthettek Titkos kódot is. Számos más érdekes és izgalmas játékot rejt magában ennek a gyártónak az utazó játékai így érdemes szétnézni a kínálatában.  Itt minden korosztály megtalálja a hozzá illő játékot.


 

Magnetic Travel

A Magnetic Travel könyv formájában hozza el nektek az utazó játékok világát. Aprócska könyvek tele különböző feladványokkal oldalról oldalra.  Sok rétű témában kínálja fel a játékokat, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.
Ezek a játékok is mágnesesek, tehát nagyon jól tárolhatók és nem kell félni, hogy az elemei elvesznek.  A játékok itt is különböző korosztályoknak vannak, így nem kell aggódni, hogy csak a kicsiknek vagy csak a nagyoknak találunk játékot.

Nem csak magán a nyaralás helyszínén lehet élményeket szerezni, hanem az oda és vissza úton is. Ebben segítenek az utazó játékok. Az élményeken túl nagyon jó elfoglaltságot biztosítanak nem csak a gyerekeknek, hanem az egész családnak. Mindenki beszállhat, mindenki játszhat így hamarabb és hasznosan telik el az utazás. A játék során akár beszélgetéshez is adhat témát. Így a játékon túl is gyorsabban és jobban telik az idő.


Nálatok, hogyan telik egy utazás? Milyen játékokkal foglaljátok le a gyerekeket? :)