Oldalunkon is haszálunk cookie-kat a szolgáltatásaink biztosításához. Info.
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Ugears

Ugears

Ugears szélmalom modellAz Ugears termékek megtestesítik a természet egy darabkáját a szobában. A különleges, fa lemezekből álló játék önmagába véve kettős szerepet tölt be: először is izgalmas a megépítése, más részről kifinomult és letisztult, természetes dekorációs eleme a szobának, irodának vagy munkaállomásnak. Az Ugears modellekben az elemek ragasztás nélkül összeilleszthetők, tervezésüknek köszönhetően tartós és időtálló darabok.

Az összes Ugears modell mozgatható, vagyis valamilyen funkció végezhető vele (pl. a járművek  fakerekeiken guríthatók, a dobozok nyithatók-zárhatók, más modellek tekerhetők, és a lendülettől mozognak). A Ugears famodellek természetes fából készülnek, natúr színük minden típusú polcok vagy asztalon jól mutat. Az Ugears modellek fejlesztik a logikus gondolkodás, a finommotorikát és a kézügyességet, a szem-kéz koordinációt, és a térlátást. A különleges fa anyagnak köszönhetően az érzékelés-tapintás is fejlődik a játékkal, valamint segít a szabálykövetés elsajátításában (a megépítéshez útmutatót kell használni) és a mechanika alapjainak megértésében.

Az Ugears modelleket bátran ajánljuk Mindenkinek (fiatalnak és idősnek egyaránt), aki szereti a modellezést, a kreatív és igényes játékokat, a kihívásokat, a bütykölést és a kézügyességet igénylő elfoglaltságokat, vagy egyszerűen csak rajongója a mechanikának.

Az összeszerelés becsült ideje: 1-2 óra.

Találd meg a legmegfelelőbb játékot!

Ajánlott korosztály
Ár
Gyártó
Rendezés:
Nézet: